Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Platenlift

Als professional weet je dat het werken met grote platen, zoals gipsplaten of houten panelen, zijn eigen uitdagingen kent. Het tillen, positioneren en monteren kan een zware belasting zijn voor je rug. Hier biedt de platenlift dé oplossing, waardoor je werkzaamheden vlotter, veiliger en met minder fysieke inspanning verlopen.

Waarom een platenlift onmisbaar is

Een platenlift is specifiek ontworpen voor het heffen, positioneren en monteren van grote platen. Dankzij de slimme constructie en stevige wielen kan je eenvoudig zware platen verplaatsen en op de juiste hoogte brengen. Met verstelbare armen en een roterende as is het zelfs mogelijk om schuine plafonds of wanden te bedekken. De meeste platenliften zijn gemaakt van duurzaam staal, wat garant staat voor een lange levensduur. Wist je trouwens dat het gebruik van een platenlift de kans op ongelukken op de bouwplaats aanzienlijk vermindert? Het is een bewezen manier om veilig en efficiënt te werken.

Tips voor het gebruik van de platenlift

Als je optimaal gebruik wilt maken van je platenlift, zijn er een paar belangrijke dingen om in gedachten te houden. Zorg ervoor dat de plaat gelijkmatig wordt verdeeld op de lift om kantelen te voorkomen. Maak daarnaast regelmatig de bewegende delen schoon en controleer de lift op slijtage. Het is ook essentieel om de maximale belastingscapaciteit van de lift niet te overschrijden. Door deze eenvoudige tips te volgen, zorg je voor een veilige en productieve werkomgeving.

Fixami: jouw keuze voor de perfecte platenlift

Of je nu een ervaren professional bent of net begint, bij Fixami hebben we een groot online assortiment aan platenliften die voldoen aan jouw specifieke eisen. Daarbij garanderen we scherpe online prijzen, zodat je altijd waar voor je geld krijgt. Onze experts staan ook klaar om je van persoonlijk advies te voorzien, zodat je altijd de juiste keuze maakt. En met onze snelle levering en uitmuntende service weet je zeker dat je de juiste beslissing neemt bij het kiezen van je nieuwe platenlift.

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is