Bestel op tijd! Het is erg druk bij onze vervoerders. Hierdoor kan je pakket langer onderweg zijn.

Over ons

Fixami.be is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap. Al sinds 2007 zijn wij binnen de gereedschapsbranche actief onder de naam Gereedschapcentrum.nl en leveren professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen. Wij beschikken niet over een duur winkelpand en hanteren lage winstmarges. Zo kunnen wij onze prijzen laag houden. Neem de proef op de som en vergelijk onze prijzen met de prijzen van andere gereedschap leveranciers op het internet. Fixami.be vindt het van belang om op een correcte en eerlijke manier zaken te doen. Wij zorgen daarom voor een perfecte garantie, dragen zorg voor een snelle & goede afhandeling van uw bestelling en staan u niet alleen netjes te woord, maar denken ook met u mee! Wilt u een aanschaf doen van minimaal 3 producten met een totale bestelwaarde van minimaal € 700,- excl. BTW? Dan kunt u bij ons een offerte aanvragen. Voeg de gewenste producten aan uw winkelwagen toe en vraag via onze offerte pagina een offerte aan. Wij kijken dan welke scherpe prijs wij u kunnen bieden! Mocht u vragen hebben over producten of andere zaken omtrent Fixami.be, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij maken ook van ú een tevreden klant!

Fixami.be
Jellinghausstraat 37
5048AZ Tilburg
Nederland

Handelsnaam: Fixami.be
Bedrijfsnaam: HBL Online B.V.
Rechtsvorm: Besloten vennootschap
BTW-nummer: BE0662370438
KvK-nummer: 64333434

Geschiedenis

Inmiddels zijn wij al heel wat jaren bezig om van elke professional een tevreden klant te maken. Bent u benieuwd hoe Fixami is ontstaan? Wij vertellen u hieronder graag ons verhaal van 2007 tot nu!

2007 - Gereedschappen verkopen via Marktplaats

De geschiedenis van Fixami.be begint in 2007, toen we startten met het aanbieden van (tweedehands) gereedschap via Marktplaats. We constateerden dat er veel vraag naar was en zodoende zou dit de basis vormen voor een online gereedschapswinkel.

2009 - Januari - Zolderkamer handel

We kregen de smaak te pakken en dit leidde tot het ontstaan van Gereedschapcentrum, in januari 2009. We begonnen vanuit een zolderkamertje met het aanbieden van gloednieuwe DeWalt (professionele) gereedschappen op Marktplaats. Dit ging niet onverdienstelijk waardoor een eigen webwinkel noodzakelijk werd.

2009 - September - Eerste webwinkel

We kenden een uitstekende periode en in september 2009 was de website Gereedschapcentrum.nl geboren. We maakten de keuze om een webwinkel op te zetten via een externe partij, osCommerce. Dit paste naadloos in het plaatje van een startende online onderneming.

2010 - Ruimer aanbod aan gereedschappen

Naast de vraag naar DeWalt gereedschap ontstond er veel vraag naar gereedschap van Makita, een andere grote speler in de branche van (professioneel) elektrisch gereedschap. Begin 2010 breidden we het assortiment uit met handgereedschap en ook werden schroefmachines in allerlei soorten en maten opgenomen. Vanaf het begin hebben we ons gereedschap bovendien voor de scherpste prijzen aangeboden!

2010 Zomer - Groei van vraag

Het was zo rond de zomer van 2010 dat we uit onze online voegen begonnen te barsten. We ervoeren de beperkingen van een E-Commerce module in vaste vorm en we besloten een eigen online winkelbeleving te ontwikkelen. Een webshop die voldeed aan onze verwachtingen en aansloot op onze groeispurt. Onze webshop is gestoeld op het Magento platform. Magento biedt oneindige mogelijkheden voor online winkels, ongeacht de grootte van het bedrijf. Onze site sluit goed aan op onze groeipassen.

2012 - We groeien hard!

Daar waar we in 2012 nog drie werknemers in dienst hadden, zijn dat nu maar liefst 50 medewerkers! Met onze vernieuwde Magento site zijn we in staat om in te spelen op al uw wensen omtrent professioneel gereedschap, dag in dag uit.

2014 - Verhuizing

Voor wat ons kantoor en magazijn betreft zijn we eveneens meermaals uit onze voegen gebarsten. Sinds de zomer van 2014 zijn we gevestigd aan de Boterberg 10, aan de rand van Tilburg, Nederland. Een gunstige locatie, met uitvalswegen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Hier beschikken we tevens over een showroom zodat u uw benodigde gereedschap ook direct kunt afhalen, of waar u onze producten nog voor aankoop kunt proberen. Uiteraard helpen we u ook hier graag met al uw vragen omtrent professioneel gereedschap

2015 - Gereedschapcentrum.nl is aangemerkt als FD Gazelle

De FD Gazellen Awards is een jaarlijks terugkerend evenement en is een initiatief van Het Financieele Dagblad en Company.info. In de maand november is het zover en worden de FD Gazellen weer uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Er zijn diverse criteria waaraan je als bedrijf moet voldoen om kans te kunnen maken op een felbegeerde award.

2016 - Gereedschapcentrum.nl opent Belgische site onder de naam Fixami.be

Vele klanten uit België weten ons te vinden. En dat al geruime tijd. Wij vonden het daarom tijd dat we daarvoor onze dank uitspreken in de vorm van een eigen site. Daarnaast biedt het onze klanten vele voordelen. December 2016 openden we daarom onze site in België. We hebben gekozen voor een internationale naam welke we in meerdere landen kunnen gebruiken. Fixami.be is voor onze Belgische professionals voortaan hét adres voor professioneel gereedschap!

2016 - Goud voor HBL Online

Wij hebben een Gouden Gazelle gewonnen op de FD Gazellen Awards! Daarmee zijn we de snelst groeiende (middelgrote) onderneming in Zuid-Nederland van 2016. Gereedschapcentrum.nl, Fixami.be en Fixami.fr zijn onder andere onderdeel van HBL Online B.V.

2017 - Lancering vernieuwde webshop & nóg meer prijzen

Gemakkelijker bestellingen plaatsen, eenvoudiger navigeren en zelfs met typefouten het juiste product vinden. Zomaar een aantal verbeteringen die zijn doorgevoerd tijdens de laatste updates. En met succes! Want ook in 2017 heeft HBL Online B.V. een Gouden Gazelle weten te winnen. Voor het tweede jaar op rij zijn wij het snelst groeiende (middelgrote) bedrijf in Zuid-Nederland. Ook stond HBL Online B.V. in de finale van de Beste Ondernemers Visie (BOV-Trofee).