Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

OVER FIXAMI   

Even kennismaken   

Tools van topkwaliteit? Check. Productspecialisten? Present. We zetten een stap extra zodat jij ongestoord je ding kan doen. Of je nu doe-het-zelver of een ervaren rot bent.   

Zo begon het allemaal   

Fixami is ontstaan in 2007. We begonnen met het aanbieden van gereedschap op Marktplaats: gloednieuwe tools van DeWalt, voor een scherpe prijs. Dat ging niet onaardig. Sterker nog: de vraag naar gereedschap bleef maar groeien.    

Beter maken is nooit af  

Wat ons bindt? De passie voor beter maken! Wij verstaan het online vak en maken het elke dag beter voor jou. Zo kan jij je beter richten op het maken - wat je project ook is.   
Wij zijn Fixami. Wij combineren professioneel gereedschap met advies op maat. Dat doen we volledig online. Daar zorgen we dat het jou als klant aan niets ontbreekt.       
De rest is geschiedenis. De online verkoop van ons gereedschap nam een enorme vlucht. Fixami groeide uit tot een groot bedrijf met ruim 300 medewerkers. Wij zijn de online specialist voor de verkoop van gereedschap op de Europese markt.   
Wie Fixami zegt, zegt beter maken. Bij ons draait alles om de zoektocht naar hoe het beter kan. Beter maken is nooit af. Dat weten we. Daarom blijven we er naar streven.  

Bedrijfsgegevens

Statutaire naam: Fixami Nederland B.V. 
Handelsnaam: Fixami.be 
Vestigingsadres: Zevenheuvelenweg 25, 5048AN, Tilburg, Nederland 
Tel. nr.: 0176 753240 
E-mail: contact@fixami.be 
KvK-nr.: 64329836 
BTW-nr.: BE0774770474

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is