NL

FR

Prijs

Kitspuit

Werken met lijm, kit, of afdichtmiddelen vereist precisie en controle, en dat is waar de kitspuit je redder in nood wordt. Of je nu een professional bent in de bouwsector of een enthousiaste doe-het-zelver, een kitspuit maakt het aanbrengen van deze materialen een fluitje van een cent. Lees verder om te ontdekken waarom de kitspuit een onmisbaar gereedschap is in jouw toolbox.

De magie van de kitspuit: functies en eigenschappen

De kitspuit, ook wel bekend als kitpistool, is ontworpen om materialen zoals kit en lijm gelijkmatig en nauwkeurig aan te brengen. Dankzij een handvat en trekker kun je de flow nauwkeurig controleren, waardoor je met gemak nette en strakke lijnen maakt. Sommige modellen zijn zelfs uitgerust met een drukregelaar voor extra controle. En heb je ooit opgemerkt dat de meeste kitspuiten een zeshoekige stang hebben? Dat is om te zorgen dat de kitcartridge op zijn plek blijft tijdens het gebruik!

Hoe de kitspuit jouw werk verandert

Het gebruiken van een kitspuit is niet alleen tijdbesparend, maar ook ergonomisch. Het juiste gebruik begint met het kiezen van de juiste kitspuit voor je klus. Of het nu gaat om siliconenkit in de badkamer of het afdichten van ramen, met een kitspuit wordt het werk nauwkeurig en efficiënt uitgevoerd. Plaats eenvoudig de cartridge, knijp in de trekker en zie hoe de kit gelijkmatig wordt verdeeld. Vergeet niet om na gebruik de spuitmond schoon te maken, zodat je kitspuit klaar is voor de volgende klus.

Kies jouw kitspuit bij Fixami: snel en voordelig

Waarom kies je voor jouw kitspuit bij Fixami? Allereerst profiteer je van onze snelle levering, waardoor je nooit lang hoeft te wachten op je nieuwe aanwinst. Daarnaast bieden we een groot online assortiment aan kitspuiten, geschikt voor verschillende toepassingen. Of je nu een handmatige kitspuit of een elektrische variant nodig hebt, bij ons vind je wat je zoekt. En dat allemaal voor scherpe online prijzen! Jouw klus verdient het beste gereedschap, en bij Fixami zorgen we dat je dit snel en tegen de beste prijs krijgt.

18 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 1

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is