Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Tegelsnijder

Wanneer je te maken hebt met tegelprojecten, weet je als professional hoe cruciaal het is om over het juiste gereedschap te beschikken. De tegelsnijder staat daarbij hoog op de lijst. Dit essentiële stuk gereedschap zorgt ervoor dat tegels nauwkeurig en efficiënt worden gesneden, waardoor je project er verzorgd en professioneel uitziet.

Snijden als een pro: de tegelsnijder nader bekeken

Een tegelsnijder is niet zomaar een stuk gereedschap. Het heeft een scherp mes dat ontworpen is om zelfs de hardste tegels met precisie te snijden. Afhankelijk van het model kun je zowel rechte sneden als diagonale sneden maken, wat bijdraagt aan de veelzijdigheid van de tool. Bovendien zijn er tegelsnijders die zijn uitgerust met geleiders, zodat je elke keer weer de perfecte snede krijgt. En een leuk feitje: hoewel de tegelsnijder inmiddels een onmisbaar instrument is in de tegelwereld, was de techniek van het 'scoren en breken' van materialen al bekend bij oude beschavingen zoals de Romeinen!

De fijne kneepjes: hoe gebruik je de tegelsnijder?

Het gebruik van een tegelsnijder is eenvoudig, maar vereist wel enige aandacht. Begin altijd met een schone en vlakke ondergrond. Plaats de tegel op de snijder en stel de gewenste maat in. Druk het mes stevig maar gelijkmatig naar beneden en beweeg het over de tegel. Na het scoren gebruik je de breker van de snijder om de tegel op de gescoorde lijn te splitsen. Zorg er altijd voor dat het mes van de tegelsnijder scherp en vrij van beschadigingen is voor optimale resultaten.

Waarom je tegelsnijder kopen bij Fixami?

Bij Fixami begrijpen we dat professionals het beste van het beste nodig hebben. Daarom hebben we een groot online assortiment van tegelsnijders, geschikt voor elk project en elk budget. En dat is nog niet alles. Dankzij onze scherpe online prijzen weet je zeker dat je altijd waar voor je geld krijgt. Onze snelle levering zorgt ervoor dat je nooit lang hoeft te wachten op jouw bestelling, zodat je snel aan de slag kunt. En mocht je advies nodig hebben over welke tegelsnijder het beste bij jouw klus past, dan staan onze experts altijd voor je klaar met persoonlijk advies. Bij Fixami ben je verzekerd van kwaliteit, snelheid en service!

Categorie

  32 artikelen

  Helpende hand nodig?

  Onze specialisten staan voor je klaar

  employees

  Pagina 1 van 2

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is