Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Bodywarmers

Als professional weet je hoe belangrijk het is om je lichaam op de juiste temperatuur te houden tijdens het werken. Hier komen bodywarmers in beeld. Ze zijn de perfecte oplossing om je romp warm te houden, terwijl je armen vrij blijven voor optimale bewegingsvrijheid.

Meer dan alleen warmte

Bodywarmers bieden niet alleen warmte, maar ook functionaliteit. Ze zijn vaak uitgerust met meerdere zakken, ideaal voor het opbergen van kleine gereedschappen of persoonlijke spullen. Daarnaast zijn moderne bodywarmers ontworpen om zowel lichtgewicht als isolerend te zijn, gemaakt van materialen die warmte vasthouden zonder belemmerend te zijn. Waterafstotende buitenlagen en ademende stoffen zijn ook geen uitzondering in het huidige aanbod. Wist je dat de allereerste bodywarmers voornamelijk door jagers werden gebruikt om hun lichaam warm te houden tijdens koude jachtdagen?

Bodywarmers: Praktisch voor elke klus

Of je nu buiten werkt in koele omstandigheden of een extra laag nodig hebt in een koude werkplaats, een bodywarmer is een uitstekende keuze. Door de vrije armbeweging kun je zonder problemen gereedschap hanteren, klimmen of manoeuvreren. Daarnaast is het gemakkelijk om een bodywarmer aan of uit te trekken naargelang de temperatuur verandert. Voor professionals die veel buitenshuis werken, zijn er zelfs bodywarmers met reflecterende strips voor betere zichtbaarheid.

De voordelen van kopen bij Fixami

Bij het kiezen van een bodywarmer wil je zeker zijn van kwaliteit en comfort. Daarom biedt Fixami een groot online assortiment van topmerken. Ongeacht je specifieke behoeften of voorkeuren, er is altijd een model dat perfect bij je past. En het beste? Dankzij onze snelle levering heb je jouw nieuwe bodywarmer in een handomdraai in huis. Zo ben je altijd voorbereid op de werkomstandigheden, wat het weer ook brengt.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is