Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Accu invalzaag

Een wereld vol precisie en gemak opent zich wanneer je kennismaakt met de accu invalzaag. Een onmisbare tool voor de professionele houtbewerker, maar ook voor de enthousiaste doe-het-zelver. Met deze draadloze krachtpatser kun je nauwkeurig en comfortabel werken, ongeacht waar je klus zich bevindt. Laten we dieper duiken in de wereld van de accu invalzaag.

Wat maakt de accu invalzaag zo speciaal?

Met een accu invalzaag heb je alle voordelen van een traditionele cirkelzaag, maar met een belangrijke extra: de mogelijkheid om midden in een materiaal te beginnen met zagen, zonder eerst een rand te hoeven bereiken. Dankzij een ingenieus mechanisme duik je als het ware in het materiaal, vandaar de term 'invalzaag'. Bovendien bieden veel invalzagen de mogelijkheid om met een geleiderail te werken voor extra nauwkeurigheid. Interessant is dat de invalzaag oorspronkelijk werd ontwikkeld voor het precies zagen van keukenbladen. De technologie is sindsdien ver doorontwikkeld en nu een standaardtool in de houtbewerking!

Zo gebruik je een accu invalzaag

Een accu invalzaag is perfect voor het maken van lange, rechte zaagsneden, maar ook voor uitsparingen in midden van een paneel. Of je nu een keukenblad moet aanpassen of een deel van een vloer moet verwijderen, de accu invalzaag is je beste vriend. Belangrijk bij het gebruik van de invalzaag is het kiezen van het juiste zaagblad voor je materiaal, en natuurlijk altijd het gebruik van veiligheidsuitrusting zoals een veiligheidsbril en gehoorbescherming.

Kies voor Fixami

Je accu invalzaag koop je bij Fixami, waar we een groot online assortiment aanbieden. Dankzij onze eigen voorraad kunnen we een snelle levering garanderen. Of je nu een professional bent op zoek naar de top van het assortiment, of een doe-het-zelver die op zoek is naar een betaalbare kwaliteitsoptie, we hebben wat je nodig hebt. En heb je advies nodig? Ons team staat voor je klaar met persoonlijk advies. Bij Fixami combineren we scherpe online prijzen met top service!

30 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 2

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is