Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Veiligheidsbril

In de dynamische wereld van gereedschap en bouw is veiligheid prioriteit nummer één. Of je nu een vakman bent of een doe-het-zelver, je ogen zijn een van je meest waardevolle hulpmiddelen. Een veiligheidsbril beschermt deze hulpmiddelen tegen allerlei gevaren, van rondvliegende splinters tot gevaarlijke chemicaliën.

Meer dan zomaar een bril

Een veiligheidsbril is speciaal ontworpen met de hoogste normen van bescherming en comfort in gedachten. Ze zijn gemaakt van sterke materialen zoals polycarbonaat, wat ze bijna onbreekbaar maakt. De lenzen zijn vaak behandeld om krasbestendig te zijn en kunnen ook een UV-bescherming hebben om je ogen te beschermen tegen schadelijke zonnestralen. Daarnaast zijn veel modellen voorzien van een anti-condens coating om ervoor te zorgen dat je zicht altijd helder blijft, zelfs in vochtige omstandigheden. En wist je dat de eerste vormen van beschermende brillen dateren uit de Romeinse tijd? Gladiatoren droegen ze om hun ogen te beschermen tijdens gevechten!

Hoe en wanneer draag je een veiligheidsbril?

Elke keer dat er een risico bestaat voor je ogen, moet je een veiligheidsbril dragen. Of je nu hout zaagt, met chemicaliën werkt of zelfs gewoon in een stoffige omgeving bent, het is essentieel om je ogen te beschermen. Zorg ervoor dat je bril goed past en strak tegen je gezicht zit, zodat er geen deeltjes onder of rond de lenzen kunnen komen. Bewaar je bril op een veilige plaats wanneer je hem niet gebruikt om krassen en andere schade te voorkomen.

Jouw zicht, onze zorg

Waarom zou je voor Fixami kiezen voor je volgende veiligheidsbril? Ten eerste bieden we een groot online assortiment van de beste merken, zodat je altijd iets vindt dat perfect bij je behoeften past. En met onze scherpe online prijzen weet je dat je altijd waar voor je geld krijgt. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste bril, en met onze snelle levering heb je hem in een mum van tijd in handen. Kies voor Fixami en zorg voor je ogen zoals een professional dat zou doen.

55 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 3

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is