PBM

Als je denkt aan je veiligheid tijdens het klussen, dan denk je aan Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM). Ze zijn als je beste maat op de bouwplaats – altijd daar om je rug te dekken. Check onze acties voor de beste deals. Of je nu een amateur bent die zijn garage opknapt of een pro die dagelijks uitgedaagd wordt door complexe projecten, zonder PBM ga je de strijd niet aan. Het gaat niet alleen om het beschermen tegen schaafwonden of het dempen van lawaai; het gaat erom dat jij aan het einde van de dag veilig thuis komt. Bescherm jezelf, zodat je klus na klus kunt blijven vlammen!

kies wijs, kies PBM

Binnen de categorie PBM valt alles wat jouw veiligheidsmaatje wordt op de werkvloer. Van oordopjes die de symfonie van het bouwterrein iets draaglijker maken, tot brillen die jouw blik op de toekomst vrijwaren van rondvliegend puin. Denk ook aan handschoenen die je handen zacht houden - je partner zal je dankbaar zijn. En vergeet de helmen niet, die ervoor zorgen dat je bij de lunch kunt opscheppen over je bouwkunsten in plaats van een bezoekje aan EHBO. Let tijdens je selectie op zaken als comfort, duurzaamheid en natuurlijk beschermingsniveau. Aan de slag gaan zonder PBM? Da’s alsof je zonder hamer probeert te timmeren – niet erg slim. Kijk ook eens bij onze Promotie voor scherpe aanbiedingen. Leuk weetje: Wist je dat de eerste veiligheidshelm werd uitgevonden in 1919? Sindsdien is de helm, net als ons vakmanschap, alleen maar steeds beter geworden.

Voordelen van PBM shoppen bij Fixami

Bij Fixami.be snappen we dat je niet zit te wachten op gedoe. Je wilt gewoon snel, makkelijk en tegen een scherpe prijs jouw PBM in huis hebben. Da's precies wat wij bieden. Met onze snelle levering en scherpe prijzen hoef je geen moment te twijfelen. Of je nu op zoek bent naar dat ene speciale brilletje of een setje oordopjes – wij hebben het direct leverbaar uit onze eigen voorraad. Voeg daar nog eens de top service aan toe, en je weet dat je bij ons aan het juiste adres bent. Veiligheid eerst, en met ons aan je zijde ben je altijd goed beschermd en klaar voor elke klus!