Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

PBM

Wanneer je dagelijks werkt met gereedschap en machines, weet je als geen ander hoe belangrijk veiligheid is. Persoonlijke beschermingsmiddelen, vaak afgekort tot PBM, vormen de eerste linie van verdediging tegen mogelijke risico's en ongelukken op de werkvloer. Van veiligheidsbrillen en gehoorbeschermers tot werkhandschoenen en stofmaskers, PBM's zijn essentieel voor iedere professional.

PBM: Veiligheid van top tot teen

PBM omvat een breed scala aan producten ontworpen om je lichaam te beschermen tegen de diverse risico's van je vakgebied. De keuze voor de juiste PBM hangt sterk af van de specifieke taken en de omgeving waarin je werkt. Werk je bijvoorbeeld vaak met zwaar gereedschap, dan zijn veiligheidsschoenen met een stalen neus geen overbodige luxe. En ben je veel in lawaaiige omgevingen? Dan zijn oordoppen of een gehoorkap essentieel. Het interessante is dat de ontwikkeling van PBM's nooit stilstaat. Zo zijn er tegenwoordig veiligheidsbrillen met geïntegreerde LED-verlichting voor beter zicht in donkere ruimtes.

Hoe gebruik je PBM op de juiste manier?

Het hebben van PBM's is één ding, maar het correct gebruiken ervan is minstens zo cruciaal. Lees altijd de instructies en zorg ervoor dat je de beschermingsmiddelen regelmatig controleert op slijtage of beschadigingen. Een veiligheidshelm die een flinke klap heeft opgevangen, bijvoorbeeld, kan zijn beschermende functie verliezen. Vervang PBM's daarom op tijd. Daarnaast is het van belang dat PBM's comfortabel zitten. Alleen dan zul je ze ook daadwerkelijk altijd dragen wanneer nodig. Kies dus voor kwaliteit en pasvorm.

Waarom je PBM's bij Fixami moet bestellen

Veiligheid eerst! Bij Fixami begrijpen we hoe belangrijk het is om beschermd te zijn tegen de risico's van je vak. Daarom bieden we een groot online assortiment van hoogwaardige PBM's aan. En het beste? Onze scherpe online prijzen zorgen ervoor dat je niet diep in de buidel hoeft te tasten voor topkwaliteit. Met een team van experts staan we klaar voor persoonlijk advies, zodat je altijd het juiste beschermingsmiddel voor jouw specifieke situatie vindt. Kies voor kwaliteit, veiligheid en een uitstekende service bij Fixami!

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is