NL

FR

Prijs

Werkplaatswagen

Elke professional weet dat het hebben van het juiste gereedschap slechts de helft van het werk is. Het andere deel? Zorgen dat je al dat gereedschap georganiseerd en bij de hand hebt. Enter de werkplaatswagen. Een mobiele oplossing waarmee je al je essentiële tools overzichtelijk bij elkaar houdt en ze gemakkelijk van klus naar klus kunt verplaatsen.

Waarom elke werkplaats een wagen nodig heeft

De werkplaatswagen is niet zomaar een metalen kast op wielen. Het is een zorgvuldig ontworpen stuk gereedschap op zichzelf. Vaak uitgerust met meerdere lades en compartimenten van verschillende groottes, biedt het de perfecte opbergoplossing voor alles, van schroeven en bouten tot zware elektrische gereedschappen. Sommige werkplaatswagens hebben zelfs een ingebouwd werkblad of ophangsystemen voor gereedschap. En over wielen gesproken: de meeste zijn ontworpen om zowel soepel te rollen als stevig op hun plek te blijven staan met vergrendelbare wielen. Oh, en een leuk detail? Onderzoek toont aan dat professionals tot 30% tijd kunnen besparen op een klus door hun gereedschap georganiseerd te houden!

Optimaal profiteren van je werkplaatswagen

Hoewel een werkplaatswagen al veel voordelen biedt, komt het echte voordeel uit de manier waarop je hem gebruikt. Begin met het categoriseren van je gereedschap en accessoires en wijs specifieke lades of secties toe aan elke categorie. Zware items onderaan voor stabiliteit en de tools die je het meest gebruikt op ooghoogte. Regelmatig onderhoud is ook essentieel. Reinig de wielen en lades regelmatig en check op beschadigingen of slijtage. Zo zorg je ervoor dat je werkplaatswagen jarenlang meegaat en altijd op zijn best functioneert.

Waarom Fixami de plek is voor jouw werkplaatswagen

Als je denkt aan een kwalitatieve werkplaatswagen, denk dan aan Fixami. Met een groot online assortiment heb je keuze te over, van eenvoudige modellen voor de startende professional tot geavanceerde systemen voor de ervaren vakman. En met onze scherpe online prijzen krijg je altijd waar voor je geld. Mocht je nog twijfelen over het juiste model voor jouw behoeften? Ons team van experts staat klaar met persoonlijk advies. Kies voor Fixami, waar top service en kwaliteit hand in hand gaan.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is