NL

FR

Prijs

    Laat nog 30 zien

Werkbroeken

Werkhandschoenen zijn essentieel voor iedere professional die waarde hecht aan veiligheid en comfort tijdens het werk. Deze handschoenen beschermen niet alleen je handen tegen mogelijke verwondingen, maar zorgen ook voor een betere grip en efficiëntie bij diverse klussen.

De kracht in je handen

Werkhandschoenen zijn er in verschillende soorten en maten, elk ontworpen voor specifieke taken. Van lederen handschoenen die beschermen tegen snijwonden, tot geïsoleerde exemplaren voor werk in koude omstandigheden; er is altijd een perfect paar voor jouw klus. Een belangrijk kenmerk van kwalitatieve werkhandschoenen is de combinatie van flexibiliteit en bescherming. Dit zorgt ervoor dat je vingers vrij kunnen bewegen, terwijl ze toch beschermd blijven tegen scherpe voorwerpen, chemicaliën of hitte. En wist je dat de oudste bewaarde handschoen al meer dan 1000 jaar oud is? Dit toont aan hoe lang de mens al het belang van handbescherming inziet.

Werkhandschoenen in actie

Het kiezen van de juiste werkhandschoenen is cruciaal voor je veiligheid en productiviteit. Voor precisiewerkzaamheden, zoals het hanteren van kleine onderdelen, zijn dunne, flexibele handschoenen ideaal. Voor zwaardere klussen, zoals bouw- of sloopwerkzaamheden, zijn robuustere handschoenen met verstevigde palmen en vingertoppen aan te raden. Het is ook essentieel om regelmatig je handschoenen te controleren op slijtage en ze te vervangen wanneer nodig. Een versleten handschoen verliest zijn beschermende eigenschappen en kan zelfs een risico vormen.

Kies voor kwaliteit bij Fixami

Bij Fixami begrijpen we het belang van kwalitatieve werkhandschoenen. Daarom bieden we een groot online assortiment aan, zodat jij altijd de perfecte handschoen voor jouw klus kunt vinden. Bovendien profiteer je bij ons van scherpe online prijzen, waardoor topkwaliteit handschoenen voor iedere professional binnen handbereik zijn. Ons deskundige team staat altijd voor je klaar om je van persoonlijk advies te voorzien. Want jouw veiligheid en comfort staan bij ons voorop.

412 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 18

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is