Klik hier voor al onze acties.

Houtsealer

Fixami.be is hét adres bij uitstek voor de aanschaf van professioneel gereedschap. Ook voor een Hou
... meer info

Fixami.be is hét adres bij uitstek voor de aanschaf van professioneel gereedschap. Ook voor een Houtsealer zit je hier goed. In de categorie Houtsealer kan je kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals Frencken en Alabastine. Benieuwd wat de populairste producten zijn? Momenteel zijn dat:

Fixami.be is al sinds 2009 gespecialiseerd in professioneel gereedschap, hanteert altijd scherpe prijzen en levert snel. Dus ook voor de categorie Houtsealer. Onze specialisten hebben de nodige productkennis, zo ook voor jouw Houtsealer. Kan je wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor jou geschikte product? Neem dan contact op met de klantendienst. Zij helpen je graag!

3 producten

per pagina
 1. Alabastine Houtrotimpregneer - Transparant - 250ml
  Alabastine Houtrotimpregneer - Transparant - 250ml

  Bijzondere kenmerken

  Deze kant-en-klaar impregneermiddel van Alabastine is geschikt voor zacht en verrot hout. Het stopt het verrottingsproces en voorkomt verdere aantasting van het hout.

  Specificaties

  Gebruik: Binnen en buiten op hout
  Droogtijd: 6 uur
  Verwerkingstemperatuur: Minimaal 10°C
  Inhoud: 250 ml
  Type: Hout

  19,19 15,86
  Direct leverbaar!
 2. Alabastine Houtrotimpregneer pro - 120ml
  Alabastine Houtrotimpregneer pro - 120ml

  Let op: Houtrot Impregneer alleen te gebruiken in combinatie met Alabastine Houtrotvuller Professioneel!

  Bijzondere kenmerken

  Alabastine Houtrot Impregneer Professioneel is geschikt als primer voor Alabastine Houtrotvuller Professioneel. Deze impregneer zorgt voor extra hechting van de houtrotvull

  25,19 20,82
  Direct leverbaar!
 3. Frencken Randsealer - Transparant - 750g
  Frencken Randsealer - Transparant - 750g

  Bijzondere kenmerken

  Afdichtingsmiddel voor de zaag- en kopse kanten van (watervast) plaatmateriaal. Droogtijd ca. 20 minuten. Hoog indringend vermogen en duurzame bescherming. Voldoet aan de brl 08-01 (skh publicatie 04-01) ‘beoordelingsgrondslag voor afdichtingsmiddelen voor de timmerindustrie’. De Randsealer i

  Normale prijs 21,19 Special Price 19,49 16,11
  Direct leverbaar!

3 producten

per pagina

Houtsealer van verschillende merken

Fixami.be heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Houtsealer zijn:

Houtsealer online kopen

Wil je snel en eenvoudig een Houtsealer online kopen? Dan ben je bij Fixami.be aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kan je altijd gemakkelijk en overal jouw Houtsealer bestellen. Heb je vragen over een Houtsealer neem dan contact op met de klantendienst. Zij helpen je graag!