Klik hier voor al onze acties.

Split unit airco

Fixami.be heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd een voor jo
... meer info

Fixami.be heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd een voor jou geschikte Split unit airco verkrijgbaar is. In de categorie Split unit airco kan je kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals Qlima. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor:

Split unit airco kopen

Fixami.be hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Split unit airco. Bestel je jouw Split unit airco op Fixami.be? Dan profiteer je direct van voordelen zoals een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Fixami.be. Kan je wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor jou geschikte product? Neem dan contact op met de klantendienst. Zij helpen je graag!

1 product

per pagina
 1. Qlima MS-AC 5001 Split unit airconditioner Wit/Zwart - 1,46kW
  Qlima MS-AC 5001 Split unit airconditioner Wit/Zwart - 1,46kW

  Standaard meegeleverd

  Buiten unit
  Binnen unit
  Caravan raambeugel
  Gebruikershandleiding

  Bijzondere kenmerken

  De MS-AC 5001 is een split unit airconditioner die eenvoudig en zonder installatie te gebruiken is. De airconditioner kan eenvoudig in een kozijn van bijvoorbeeld een slaapkamer, camper o

  659,99 545,45
  Verwachte leverdatum: 07-04-2023

1 product

per pagina

Split unit airco van verschillende merken

Fixami.be heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Split unit airco zijn:

Split unit airco online kopen

Wil je snel en eenvoudig een Split unit airco online kopen? Dan ben je bij Fixami.be aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kan je altijd gemakkelijk en overal jouw Split unit airco bestellen. Heb je vragen over een Split unit airco neem dan contact op met de klantendienst. Zij helpen je graag.