Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Split unit airco

De split unit airco wordt steeds populairder in zowel huizen als kantoren. Deze airconditioning bestaat uit twee delen: een binnen- en een buitenunit. De binnenunit zorgt voor de koeling van de ruimte, terwijl de buitenunit de warme lucht naar buiten afvoert. Maar wat maakt een split unit airco zo aantrekkelijk? En hoe kies je de juiste voor jouw situatie? Laten we dat eens nader bekijken.

Split unit airco: eigenschappen en mogelijkheden

Split unit airco's staan bekend om hun efficiëntie en effectiviteit. Ze kunnen snel een ruimte koelen en bieden vaak ook verwarmings- en ontvochtigingsfuncties. Met diverse instellingen kun je de temperatuur en luchtstroom aanpassen naar wens. Het feit dat het systeem in twee delen is gesplitst, maakt dat het geluidsniveau binnen laag blijft, wat zorgt voor extra comfort. Wist je trouwens dat sommige split unit airco's ook met een app op je smartphone te bedienen zijn? Zo kun je de temperatuur regelen, zelfs als je niet thuis bent!

Hoe gebruik je een split unit airco?

De installatie van een split unit airco dient zorgvuldig te gebeuren, en het is vaak aan te raden dit door een professional te laten doen. Eenmaal geïnstalleerd, is de bediening meestal heel eenvoudig via een afstandsbediening of een bedieningspaneel op de binnenunit. Belangrijk is om de filters regelmatig te reinigen en de airco goed te onderhouden voor optimale prestaties. Voor de juiste koeling is het aan te raden de deuren en ramen gesloten te houden tijdens het gebruik van de airco.

Waarom je split unit airco kopen bij Fixami?

Bij Fixami vind je een groot online assortiment aan split unit airco's. Met verschillende merken en modellen kunnen we aan bijna elke behoefte voldoen. Maar wat ons echt onderscheidt, zijn onze scherpe online prijzen. We begrijpen dat een airco een investering is, en daarom zorgen we ervoor dat je de beste kwaliteit krijgt voor de beste prijs. Daarnaast bieden we persoonlijk advies om je te helpen bij het kiezen van de juiste airco voor jouw situatie. Heb je je keuze gemaakt? We hebben eigen voorraad, dus je bestelling is direct leverbaar en je kunt snel genieten van je nieuwe split unit airco. Kies voor het gemak en de service van Fixami, en maak van jouw ruimte een comfortabele plek om te zijn!

1 artikel

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is