Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Frezen

Frezen zijn een van de meest gebruikte hulpmiddelen in zowel professionele werkplaatsen als thuisklussen. Ze zijn ontworpen om materiaal te verwijderen en vormen te creëren in hout, metaal en andere materialen, waardoor ze een essentiële tool zijn voor een breed scala aan projecten.

Belangrijkste eigenschappen van frezen

Frezen zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan stijlen en maten, elk ontworpen voor specifieke taken. Ze hebben meestal meerdere snijkanten, of 'tanden', waarmee ze materiaal kunnen verwijderen terwijl ze draaien. De frezen zijn meestal gemaakt van hardmetaal of hoogwaardig staal voor duurzaamheid en langdurige prestaties. En hier is een leuke fun fact: de term "frezen" komt van de oude term "milling" die 'malen' betekent, wat de snijdende beweging van de tool beschrijft.

Juist gebruik en toepassingen van frezen

Frezen zijn uiterst veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor een groot aantal projecten, van het maken van nauwkeurige uitsparingen en gaten tot het vormen van decoratieve randen. Ze kunnen ook worden gebruikt voor taken zoals het frezen van sleuven, het profielfrezen en het kantfrezen. Het is belangrijk om de juiste frees te kiezen voor de taak en deze op de juiste manier te gebruiken om de beste resultaten te krijgen en de veiligheid te waarborgen.

Voordelen van het kopen van frezen bij Fixami

Als je op zoek bent naar de perfecte frees voor je volgende project, dan is Fixami de plek om te winkelen. Met ons grote online assortiment aan frezen van topmerken vind je zeker wat je nodig hebt. Maar dat is niet alles. We bieden niet alleen scherpe online prijzen, maar ook snelle levering. En omdat we de meeste items op voorraad hebben, zijn ze direct leverbaar. Dus waarom zou je ergens anders winkelen? Bij Fixami krijg je top service en geweldige producten tegen de beste prijzen.

279 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 12

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is