Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Lashandschoenen

Als je werkt met lastechnieken, weet je dat veiligheid voorop staat. Of je nu een beginnend lasser bent of een ervaren professional, lashandschoenen zijn essentieel om je handen te beschermen tegen de intense hitte en vonken die vrijkomen bij het lassen. Deze speciaal ontworpen handschoenen zorgen ervoor dat je met vertrouwen en veiligheid je laswerkzaamheden kunt uitvoeren.

Het DNA van de perfecte lashandschoen

Lashandschoenen zijn gemaakt van materialen die bestand zijn tegen hoge temperaturen en die je handen beschermen tegen brandwonden. Meestal worden ze vervaardigd uit leer, zoals rund- of hertenleer, omdat dit materiaal zowel duurzaam als flexibel is. De binnenzijde is vaak gevoerd voor extra comfort en om transpiratie te minimaliseren. Belangrijk is ook de lengte: lashandschoenen hebben een langere manchet die niet alleen je hand, maar ook een deel van je onderarm beschermt. Interessant is dat de dikte en soepelheid van het leer direct verband houden met het type laswerk. Bij fijn en precies laswerk worden dunnere en flexibelere handschoenen gebruikt, terwijl bij grovere klussen dikkere handschoenen de voorkeur hebben.

De kunst van het lassen met de juiste handschoen

Het kiezen van de juiste lashandschoen hangt af van het type laswerk dat je uitvoert. Voor MIG-lassen, waarbij veel spatten kunnen ontstaan, is een dikkere handschoen met extra bescherming aan te raden. Voor TIG-lassen, dat meer precisie vereist, is een dunnere en flexibelere handschoen geschikter. Het is ook van belang de handschoenen regelmatig te controleren op slijtage. Een versleten handschoen kan de nodige bescherming verliezen en moet tijdig vervangen worden. Zorg er altijd voor dat je handschoenen droog zijn voordat je gaat lassen, want vocht kan de beschermende eigenschappen verminderen.

Lashandschoenen bij Fixami: jouw partner in veiligheid

Waarom zou je kiezen voor lashandschoenen van Fixami? Met ons groot online assortiment vind je altijd de handschoen die perfect aansluit bij jouw laswerkzaamheden. Dankzij onze scherpe online prijzen weet je zeker dat je nooit te veel betaalt voor topkwaliteit. En omdat veiligheid niet kan wachten, profiteer je van onze snelle levering direct uit eigen voorraad. Kortom, voor veiligheid, comfort en expertise in lassen, is Fixami jouw go-to adres!

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is