Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Shirts

Als je denkt aan essentiële werkkleding, denk je misschien niet meteen aan shirts. Toch zijn shirts een onmisbaar onderdeel van de uitrusting van elke professional. Niet alleen bieden ze comfort tijdens het werk, maar ze zorgen ook voor een professionele uitstraling en kunnen extra bescherming bieden tijdens specifieke klussen.

Meer dan alleen een stuk stof

Shirts voor professionals zijn niet zomaar reguliere shirts. Ze zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van verschillende beroepen. Denk bijvoorbeeld aan ademende stoffen voor wie veel buiten werkt of vlamvertragende materialen voor wie met open vuur te maken heeft. De pasvorm is vaak aangepast om maximale bewegingsvrijheid te garanderen, en sommige shirts hebben extra verstevigde delen of zakken voor klein gereedschap. En wist je dat de oudste bewaard gebleven shirts dateren van bijna 3000 jaar geleden? Zelfs toen begrepen mensen al het belang van deze kledingstukken.

Jouw shirt, jouw werk

Elk beroep en elke klus heeft zijn eigen eisen als het gaat om werkkleding. Het kiezen van het juiste shirt is daarom essentieel. Voor werkzaamheden binnen kun je kiezen voor een lichter, comfortabeler shirt, terwijl voor buitenwerkzaamheden een shirt met lange mouwen en UV-bescherming aan te raden is. Het belangrijkste is dat je je comfortabel voelt en dat het shirt je beschermt waar nodig. Vergeet ook niet om je shirts regelmatig te wassen en goed te onderhouden, zodat ze hun beschermende eigenschappen behouden en je er altijd netjes en professioneel uitziet.

Waarom shirts kopen bij Fixami?

Bij Fixami begrijpen we dat een shirt veel meer is dan alleen een kledingstuk. Daarom bieden we een groot online assortiment van professionele shirts die passen bij elke klus en elk beroep. Dankzij onze scherpe online prijzen ben je verzekerd van een goede deal. Maar dat is nog niet alles. Dankzij onze eigen voorraad zijn veel van onze shirts direct leverbaar. En mocht je advies nodig hebben over het juiste shirt voor jouw werkzaamheden, dan staan onze specialisten voor je klaar met persoonlijk advies en top service. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

193 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 9

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is