Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Onderstel

Stel je voor dat je aan het werk bent aan een zwaar project, maar je werksurface is niet stabiel. Het kan zowel frustrerend als onveilig zijn. Dit is waar een betrouwbaar onderstel het verschil maakt. Een onderstel biedt een stabiel, sterk en betrouwbaar oppervlak voor je machines en gereedschappen, waardoor je veiliger en efficiënter kunt werken.

Het kloppende hart van je werkplek: Het onderstel

Wist je dat onderstellen vaak het onbezongen hart van een werkplek zijn? Ze zijn gemaakt om zware lasten te dragen en bieden een stabiele basis voor je werk. Onderstellen zijn meestal ontworpen om bestand te zijn tegen de zwaarste omstandigheden en zijn vaak vervaardigd uit robuuste materialen zoals staal. Ze zijn er in verschillende maten en vormen, afgestemd op verschillende soorten gereedschappen en machines. Enkele van de meest populaire typen zijn tafelzaag onderstellen, verstekzaag onderstellen en werkbank onderstellen. Wat veel mensen misschien niet weten is dat de eerste geregistreerde draagbare werkbank dateert uit de Romeinse tijd, waardoor het onderstel een eeuwenoud concept is!

Een onderstel correct gebruiken en toepassen

Hoewel het gebruik van een onderstel eenvoudig lijkt, zijn er toch enkele dingen waar je rekening mee moet houden om je veiligheid te garanderen en de levensduur van het onderstel te verlengen. Zorg ervoor dat het onderstel altijd op een vlakke en stevige ondergrond staat. Overbelast het onderstel niet, want ook al zijn ze sterk, ze hebben nog steeds een maximale belastingscapaciteit. Zorg er ook voor dat je gereedschap of machine goed vastzit aan het onderstel om trillingen en bewegingen tijdens het werken te minimaliseren.

Kies voor Fixami voor je onderstel

Wanneer je een onderstel nodig hebt voor je volgende project, dan is Fixami de juiste keuze. We hebben een uitgebreid assortiment van onderstellen van topkwaliteit, allemaal tegen scherpe online prijzen. En dankzij onze eigen voorraad kunnen we zorgen voor een snelle levering. Daarnaast staan we altijd klaar om je persoonlijk advies te geven over het beste onderstel voor jouw behoeften. Kortom, voor al je onderstellen en andere gereedschap ben je bij Fixami aan het juiste adres!

39 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 2

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is