NL

FR

Prijs

Klemmen

Klemmen zijn essentiële hulpmiddelen die je nodig hebt in je werkplaats, garage of tijdens een doe-het-zelf project. Ze zijn ontworpen om werkstukken stevig vast te houden, waardoor je handen vrij zijn om nauwkeurig te werken. Van simpele handklemmen tot geavanceerde bankschroeven, de mogelijkheden zijn eindeloos.

De veelzijdigheid van klemmen

Klemmen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, elk met zijn eigen unieke toepassingen. Zo zijn er bijvoorbeeld snelspanklemmen, die snel en eenvoudig te verstellen zijn, of C-klemmen, die perfect zijn voor het vastklemmen van zwaardere voorwerpen. Sommige klemmen, zoals de lijmtang, zijn specifiek ontworpen voor gebruik tijdens het lijmen van hout. En wist je dat de oudste bekende klem ter wereld dateert uit de derde eeuw voor Christus? Deze werd gevonden in een Romeinse scheepswrak!

Het juiste gebruik van klemmen

Bij het gebruik van klemmen is het belangrijk om voorzichtig te zijn. Te veel druk kan je werkstuk beschadigen. Het is ook belangrijk om de juiste klem voor de taak te kiezen. Een te grote klem kan onhandig zijn, terwijl een te kleine klem mogelijk niet de benodigde klemkracht levert. Klemmen zijn ook geweldig om onderdelen op hun plaats te houden terwijl lijm droogt.

Waarom kies je voor Fixami voor je klemmen?

Met een groot online assortiment aan klemmen van hoge kwaliteit, vind je bij Fixami precies wat je nodig hebt voor je volgende project. En met onze snelle levering, kun je je nieuwe klemmen in een mum van tijd in huis hebben. Of je nu een professionele vakman bent of een enthousiaste doe-het-zelver, we hebben klemmen die passen bij jouw behoeften en budget. Bovendien staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om je persoonlijk advies te geven, zodat je de juiste keuze kunt maken.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is