Rust-Oleum Combicolor Aqua Hoogglans Ral 7001 750Ml

-image
24,29
18,19

Direct Leverbaar

 • Gratis verzending vanaf €50,-

 • Op werkdagen vóór 22.00u besteld = vandaag verzonden

 • Veilig & achteraf betalen

trusted mark-image

Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

Productinformatie

  Rust-Oleum CombiColor Aqua Hoogglans RAL 7001

  Rust-Oleum CombiColor Aqua Hoogglans RAL 7001 is een speciale verf die direct over roest heen kan worden aangebracht. Deze verftechnologie zorgt ervoor dat metaal tot twaalf jaar lang niet zal roesten. Het is belangrijk om de aanbevolen laagdikte en verfsysteem te volgen voor optimale resultaten.

  Een groot voordeel van deze verf is dat het op waterbasis is, waardoor het milieuvriendelijk en veilig is voor de gebruiker. Het bevat geen zink, chromaat of lood. Rust-Oleum CombiColor Aqua Hoogglans RAL 7001 wordt gebruikt op blanke, handontroeste of met Rust-Oleum CombiColor Aqua Primer gegronde staaloppervlakken.

  De verf kan worden aangebracht met een kwast, roller of verfspuit en biedt bescherming tegen corrosie bij matige industriebelasting. Voor meer agressieve belasting wordt aanbevolen om bij te plekken of volledig te gronden met Rust-Oleum CombiColor Aqua Primer.

  De eigenschappen van Rust-Oleum CombiColor Aqua Hoogglans RAL 7001 zijn onder andere een verbruik van ongeveer 10 m² per liter bij 45 µm droog, een droogtijd van 2 uur en een overschilderbaarheid na 16 uur. De verf is geschikt voor binnen en buiten en kan indien nodig worden verdund met maximaal 3 vol.% water. Het heeft een levensduur van 12 jaar.

  Het verbruik van de verf is afhankelijk van de kleur en structuur van de ondergrond. De maximale droge laagdikte per laag is 55 µm droog. Rust-Oleum CombiColor Aqua Hoogglans RAL 7001 is hittebestendig tot 90°C (droog), maar boven 60°C kan er verkleuring optreden.

  Voor een optimale hechting is het belangrijk om de ondergrond goed voor te behandelen. Verwijder olie, vet en andere verontreinigingen en zorg ervoor dat het oppervlak schoon en droog is tijdens het aanbrengen van de coatings. Gegalvaniseerde, zink en aluminium oppervlakken moeten worden gegrond met Rust-Oleum CombiColor Aqua Primer.

  Met Rust-Oleum CombiColor Aqua Hoogglans RAL 7001 bescherm je niet alleen je metaal, maar ook de planeet.

  Kleurdekking

  Dekkend

  Maximale temperatuur

  90 °C

  Verwerkingsmethode

  Roller, Kwast

  Gebruik

  Binnen, Buiten

  Uitgehard na

  7 d

  Rendement per liter

  10 m²/l

  Hoofd kleur

  Grijs

  Glansgraad

  Hoogglans

  Verfsoort

  Waterbasis (acryl)

  Toepassing op

  Metaal

  Kleur RAL-nummer

  RAL 7001

  Kleurnaam

  Staalgrijs

  Overschilderbaar na

  16 h

  EAN

  5413436064617

  Artikelnummer

  360002

  Volume

  0.75 l

  Veiligheidsaanwijzingen

  Voorzorgsaanduiding, Gevarenaanduiding, Signaalwoord

  Waarschuwingen (H-zinnen)

  H319

  Waarschuwingen (P-zinnen)

  P280

  P101

  P102

  P501

  P103

  Waarschuwingen (EUH-zinnen)

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.