NL

FR

Prijs

    Laat nog 1 zien

Platenkar

Elke professional kent het belang van het veilig en efficiënt verplaatsen van zware of onhandig gevormde materialen in de werkplaats. Hier komt de platenkar om de hoek kijken - een essentieel hulpmiddel dat niet alleen je rug spaart, maar ook tijd en moeite bespaart bij het manoeuvreren van platen en andere grote voorwerpen.

Platenkar: meer dan een transportmiddel

Een platenkar is speciaal ontworpen voor het verplaatsen van zware en vaak grote voorwerpen zoals houten platen, glas of metalen panelen. Ze zijn robuust, hebben sterke wielen en zijn uitgerust met beugels of steunen om de lading veilig op zijn plaats te houden. De meeste moderne platenkarren zijn ook verstelbaar, waardoor ze zich kunnen aanpassen aan verschillende maten en soorten materialen. Hierdoor kunnen ze een brede variatie aan materialen veilig en efficiënt vervoeren. En wist je dat de oudste bekende 'kar' ter wereld meer dan 5000 jaar geleden werd gebruikt? Hoewel het ver van de moderne platenkar was, toont het de eeuwenoude behoefte van de mensheid om zware lasten te verplaatsen!

Veiligheid en efficiëntie voorop

Bij het gebruik van een platenkar is het belangrijk om enkele richtlijnen in gedachten te houden. Zorg ervoor dat de lading goed is uitgebalanceerd en veilig op de kar ligt. Dit voorkomt dat de platen verschuiven of vallen tijdens het verplaatsen. Ook is het aan te raden om altijd met twee personen te werken bij het laden en lossen van zware materialen. Een goed onderhoud van de wielen en het regelmatig controleren van de beugels of steunen zorgt ervoor dat je platenkar lang meegaat en altijd klaar is voor de klus.

Kies voor Fixami voor jouw platenkar

Op zoek naar een betrouwbare platenkar voor jouw werkplaats? Bij Fixami profiteer je van een groot online assortiment, waardoor je altijd de platenkar vindt die perfect aansluit bij jouw behoeften. Bovendien bieden we scherpe online prijzen, zodat je verzekerd bent van de beste deal. En heb je advies nodig? Ons deskundige team staat voor je klaar om je te helpen de juiste keuze te maken. Met onze snelle levering en top service weet je zeker dat je de juiste beslissing neemt door te kiezen voor Fixami.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is