Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Sds plus beitel- en borenset

Als je op zoek bent naar een combinatie van veelzijdigheid en kracht, zoek dan niet verder dan de SDS Plus beitel- en borenset. Met dit gereedschap aan je zijde, kun je gemakkelijk boren in harde materialen, zoals beton en steen, en je kunt ook nauwkeurig beitelen. Maar wat maakt een SDS Plus beitel- en borenset zo speciaal? Laten we dat eens nader bekijken.

De kracht van de SDS Plus beitel- en borenset

Een SDS Plus beitel- en borenset is een must-have in elke gereedschapskist. Deze sets zijn speciaal ontworpen voor gebruik met een SDS Plus boorhamer. Het unieke 'slotted drive system' maakt snelle wisselingen van boren en beitels mogelijk, wat zorgt voor maximale efficiëntie bij elke klus. Bovendien biedt de directe overdracht van de slagkracht van de boorhamer op het gereedschap een ongeëvenaarde boor- en beitelkracht. Wist je trouwens dat de term 'SDS' staat voor 'Steck, Dreh, Sitz' in het Duits, wat 'Steek, Draai, Zit' betekent, en precies beschrijft hoe je het gereedschap in de boorhamer plaatst?

Juiste gebruik en toepassingen van de SDS Plus beitel- en borenset

Of je nu wilt boren in beton of oude tegels wilt wegbikken, met een SDS Plus beitel- en borenset is het allemaal mogelijk. Het is belangrijk om de juiste boor of beitel voor je klus te kiezen en altijd een veiligheidsbril en gehoorbescherming te dragen. En vergeet niet: een SDS Plus beitel- en borenset is alleen compatibel met een SDS Plus boorhamer.

Voordelen van het kopen van je SDS Plus beitel- en borenset bij Fixami

Wanneer je je SDS Plus beitel- en borenset bij Fixami koopt, profiteer je van een uitgebreid assortiment en scherpe online prijzen. Dankzij onze ruime voorraad kunnen we snel leveren, zodat je snel aan de slag kunt met je nieuwe gereedschap. En als je hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste set, staan we altijd klaar met persoonlijk advies. Bij Fixami maken we het kopen van gereedschap gemakkelijk en betaalbaar!

47 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 2

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is