NL

FR

Prijs

    Laat nog 1 zien
    Laat nog 2 zien
    Laat nog 1 zien

Tegelzaagmachine

Wanneer je te maken hebt met tegelwerkzaamheden, weet je hoe essentieel een strakke en precieze snede is. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver met een nieuw project, een tegelzaagmachine kan je beste vriend worden. Deze machine biedt een specifieke oplossing voor het nauwkeurig snijden van tegels, waardoor je een nette afwerking en een professioneel resultaat krijgt.

Wat maakt de tegelzaagmachine zo speciaal?

Een tegelzaagmachine is ontworpen met het oog op precisie. Uitgerust met een diamantzaagblad, kan deze machine zelfs de hardste tegels met gemak snijden. De waterkoeling zorgt ervoor dat het zaagblad niet oververhit raakt, waardoor je continu kunt werken. Bovendien voorkomt het water stofontwikkeling, wat zorgt voor een schone werkplek. Een handige functie is de verstelbare hoekinstelling, waarmee je in diverse hoeken kunt snijden – perfect voor die ingewikkelde hoekjes en designkeuzes. Wist je trouwens dat de oudste tegelvondst dateert van 4700 v.Chr.? En nu, duizenden jaren later, gebruiken we geavanceerde machines om ermee te werken!

Jouw tegels perfect gesneden

Om optimaal gebruik te maken van een tegelzaagmachine, is het belangrijk om met een paar zaken rekening te houden. Zorg er altijd voor dat de tegel stevig tegen de geleider ligt voor een rechte snede. Het waterreservoir moet voldoende gevuld zijn om het zaagblad te koelen. En, net als bij elk elektrisch gereedschap, veiligheid eerst: gebruik altijd beschermende uitrusting zoals een veiligheidsbril en handschoenen.

Waarom je tegelzaagmachine kopen bij Fixami?

Kiezen voor Fixami betekent kiezen voor kwaliteit en service. Met ons groot online assortiment vind je gegarandeerd de tegelzaagmachine die perfect past bij jouw behoeften. En dankzij onze scherpe online prijzen weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Maar dat is nog niet alles! Wij begrijpen dat je zo snel mogelijk wilt starten met je project. Daarom zorgen we met onze snelle levering ervoor dat je jouw machine in een mum van tijd in huis hebt. En mocht je vragen hebben of wat advies nodig hebben, dan staat ons team met top service altijd voor je klaar om je van persoonlijk advies te voorzien. Bij Fixami is jouw project onze prioriteit!

10 artikelen

Pagina 1 van 1

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is