NL

FR

Prijs

    Laat nog 1 zien
    Laat nog 4 zien

Accu perstang

Als het aankomt op nauwkeurigheid en controle bij het verbinden van buizen en fittingen, is er niets dat een accu perstang evenaart. Dit specifieke stuk gereedschap is een onmisbare hulp bij loodgieterswerkzaamheden, installatiewerk en in de bouw.

Eigenschappen van de accu perstang

Een accu perstang is ontworpen om kracht en gemak te combineren. Deze tijdbesparende gereedschap biedt de mogelijkheid om fittingen snel en nauwkeurig te persen, wat resulteert in strakke en veilige verbindingen. Afhankelijk van het model en merk, kunnen accu perstangen gebruikt worden met een breed scala aan buismaterialen, zoals koper, roestvrij staal, en kunststof. Dankzij de accu, kun je de perstang overal gebruiken zonder afhankelijk te zijn van een stroombron. Een leuke extra is dat het concept van persen als verbindingstechniek al honderden jaren wordt toegepast, van het gebruik in oude wijnpersen tot de moderne perstangen van vandaag!

Toepassingen van de accu perstang

De accu perstang is ideaal voor zowel professionele installateurs als doe-het-zelf-klussers. Ze zijn perfect voor het aanleggen van waterleidingen, gasleidingen, en verwarmingssystemen. De accu perstang zorgt voor een stevige verbinding die bestand is tegen lekkage. Het is belangrijk om altijd de instructies van de fabrikant op te volgen voor veilig en effectief gebruik van de perstang.

Waarom kiezen voor Fixami?

Bij Fixami begrijpen we dat de juiste gereedschappen het verschil kunnen maken. Daarom bieden we een groot online assortiment van accu perstangen aan, allemaal tegen scherpe online prijzen. Wij zorgen voor een snelle levering, want al onze producten zijn direct leverbaar uit eigen voorraad. Daarnaast staan we klaar om je te voorzien van persoonlijk advies, zodat je zeker weet dat je het juiste gereedschap voor jouw specifieke klus kiest. Kies voor gemak, kies voor Fixami!

37 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 2

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is