Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Accu vetspuit

Ben je op zoek naar een gemakkelijke manier om onderdelen van machines of voertuigen te smeren? Een accu vetspuit kan dan de ideale oplossing zijn. Dit handige stuk gereedschap maakt het toedienen van vet aan verschillende soorten machines en onderdelen eenvoudig en efficiënt.

Voordelen en kenmerken van een accu vetspuit

Een accu vetspuit biedt een draadloze manier om vet nauwkeurig en gemakkelijk aan te brengen. Dankzij de accu kun je je vetspuit overal mee naartoe nemen en gebruiken, zonder afhankelijk te zijn van een stroombron. Bovendien zorgt het gebruik van een accu vetspuit voor meer precisie bij het aanbrengen van vet, waardoor je de levensduur van de machines kunt verlengen. Nog een leuk feitje: wist je dat de vetspuit in de 19e eeuw is uitgevonden door een jonge smid om de assen van wagens gemakkelijker te kunnen smeren?

Het juiste gebruik van een accu vetspuit

Een accu vetspuit is gemakkelijk te gebruiken. Zorg er eerst voor dat de accu volledig is opgeladen. Vul vervolgens de spuit met het juiste type vet voor je machine of voertuig. Bevestig de spuit op de smeernippel en knijp of druk op de trekker om het vet aan te brengen. Zorg er altijd voor dat je de instructies van de fabrikant volgt om de vetspuit correct en veilig te gebruiken.

Kies voor Fixami bij de aankoop van een accu vetspuit

Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, bij Fixami vind je altijd de juiste accu vetspuit voor je klus. Ons grote online assortiment en onze scherpe online prijzen maken ons de go-to keuze voor al je gereedschap behoeften. Bovendien profiteer je van snelle levering direct uit eigen voorraad. We bieden ook persoonlijk advies om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Ontdek zelf de top service van Fixami en koop je accu vetspuit vandaag nog!

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is