NL

FR

Prijs

  Laat nog 1 zien
  Laat nog 11 zien
  Laat nog 1 zien
  Laat nog 6 zien

Accu polijstmachine

De uitstraling van een oppervlak kan compleet veranderen door de magie van polijsten. En wanneer het op polijsten aankomt, is er geen betere keuze dan een accu polijstmachine. Dit geweldige stuk gereedschap zorgt voor een fantastische afwerking en geeft je de flexibiliteit om overal te werken, onafhankelijk van een stroombron. Maar wat maakt een accu polijstmachine zo bijzonder en hoe haal je het beste uit dit apparaat? Laten we het ontdekken!

De glans van een Accu polijstmachine

Een accu polijstmachine biedt veel voordelen ten opzichte van traditionele polijstmachines. Aangedreven door oplaadbare batterijen, kun je met dit gereedschap werken waar je maar wilt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het vinden van een stopcontact. Daarnaast zijn accu polijstmachines ontworpen voor comfort en gebruiksgemak, met kenmerken zoals instelbare snelheden en anti-vibratie handgrepen. Nog een leuk feitje: wist je dat het polijsten van oppervlakken teruggaat tot de oude Egyptenaren? Ze gebruikten polijsttechnieken om hun beeldhouwwerken een glanzende afwerking te geven!

Het perfecte gebruik van een Accu polijstmachine

Een accu polijstmachine kan worden gebruikt voor het polijsten van een breed scala aan materialen, van metaal en hout tot glas en kunststof. Belangrijk is om altijd de juiste polijstpads en -middelen te gebruiken voor het materiaal dat je bewerkt. Lees de handleiding grondig en zorg ervoor dat je het apparaat op de juiste manier bedient om krassen of beschadigingen te voorkomen. En vergeet niet: veiligheid eerst! Draag altijd beschermende uitrusting.

Koop jouw Accu polijstmachine bij Fixami

Bij Fixami vind je een uitgebreid assortiment accu polijstmachines van topmerken, allemaal tegen scherpe online prijzen. We begrijpen dat je jouw gereedschap snel nodig hebt, dus met onze snelle levering en grote eigen voorraad heb je jouw nieuwe accu polijstmachine in een mum van tijd in handen. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste machine? Ons deskundige team staat altijd klaar om je persoonlijk advies te geven. Kies voor kwaliteit en service, kies voor Fixami!

25 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 2

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
 • Tools van topkwaliteit

 • Specialist in online

 • Altijd persoonlijk advies

 • Wat je project ook is