NL

FR

Prijs

Behangafstomer

Heb je ooit geprobeerd oud behang van de muren te verwijderen met niets meer dan een schraper en je blote handen? Het kan een tijdrovende en frustrerende klus zijn. Maar er is een eenvoudige oplossing die dit karwei veel makkelijker maakt: de behangafstomer. Dit handige gereedschap maakt gebruik van stoom om het behang los te weken, waardoor je het moeiteloos kunt verwijderen. Laten we eens nader bekijken wat een behangafstomer is en hoe je er een kunt gebruiken.

Wat maakt een behangafstomer zo speciaal?

Een behangafstomer is ontworpen om de lijm achter het behang te verzachten door middel van stoom. De machine heeft een waterreservoir dat wordt verwarmd tot het kookpunt, waardoor stoom wordt geproduceerd die via een slang en plaat op het behang wordt gericht. Dit maakt het verwijderen van behang een fluitje van een cent, zelfs bij meerdere lagen of zeer oude lijm. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, van eenvoudige handstomers tot professionele units met grote waterreservoirs. En hier is een leuk feitje: sommige mensen gebruiken behangafstomers ook om oude verf of andere wandbekledingen te verwijderen, waardoor het een veelzijdig stuk gereedschap wordt!

Hoe gebruik je een behangafstomer?

De behangafstomer is een gebruiksvriendelijk gereedschap, maar er zijn enkele tips die je kunnen helpen om het proces nog soepeler te laten verlopen. Begin met het vullen van het waterreservoir en zet de machine aan. Zodra de stoom begint te produceren, plaats je de plaat tegen het behang en houd je deze enkele seconden vast. De stoom zal de lijm verzachten, waardoor je het behang gemakkelijk kunt afschrapen. Herhaal dit proces totdat al het behang is verwijderd. Vergeet niet om handschoenen en oogbescherming te dragen, omdat de stoom heet kan zijn.

Kies jouw behangafstomer bij Fixami

Als je op zoek bent naar de perfecte behangafstomer, ben je bij Fixami aan het juiste adres. Met een groot online assortiment van behangafstomers, vind je altijd het model dat aan jouw behoeften voldoet. Of je nu een doe-het-zelver bent of een professional, wij bieden scherpe online prijzen en een snelle levering direct uit eigen voorraad. Bovendien staat ons deskundige team klaar om je persoonlijk advies te geven en je te helpen bij het kiezen van het juiste product. Koop jouw behangafstomer bij Fixami en ervaar de top service die jouw project naar een hoger niveau tilt!

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is