NL

FR

Prijs

  Laat nog 3 zien
  Laat nog 2 zien
  Laat nog 5 zien
  Laat nog 2 zien
  Laat nog 1 zien

Doorslijpmachine

Als je werkt aan een project waarbij je harde materialen moet snijden, dan is een doorslijpmachine je beste vriend. Dit krachtige gereedschap, dat ook wel een haakse slijper wordt genoemd, is essentieel in veel bouw-, renovatie- en herstelwerkzaamheden. Of je nu metaal, beton, keramiek of steen moet doorsnijden, een doorslijpmachine maakt je werk efficiënter en gemakkelijker.

Doorslijpmachine: onmisbaar voor elke klus

Een doorslijpmachine is veelzijdig en wordt gekenmerkt door zijn hoge toerental en krachtige motor. Met verschillende soorten schijven kan de doorslijpmachine een breed scala aan materialen aan. Schurende schijven worden gebruikt voor het snijden van metaal, terwijl diamantschijven ideaal zijn voor harde materialen zoals beton en steen. Deze machines zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van compacte modellen voor kleinere taken tot grotere eenheden voor industriële projecten. Ze kunnen worden aangedreven door elektriciteit, benzine of perslucht, afhankelijk van je behoeften. Wist je dat er zelfs doorslijpmachines zijn die water gebruiken om stof te minimaliseren en het slijpproces te koelen? Dit is vooral nuttig bij het werken met materialen die gevoelig zijn voor warmte.

Toepassingen en veilig gebruik van de doorslijpmachine

Een doorslijpmachine is onmisbaar voor klussen als het afsnijden van bouten en schroeven, het doorzagen van buizen, het slijpen van lasnaden of het zagen van uitsparingen in beton en tegels. Maar onthoud, veiligheid komt altijd op de eerste plaats. Draag bij het gebruik van een doorslijpmachine altijd beschermende kleding, inclusief veiligheidsbril, handschoenen en gehoorbescherming. Vermijd loszittende kleding en zorg ervoor dat het werkgebied goed verlicht en vrij van obstakels is. Volg altijd de instructies van de fabrikant en controleer de machine voor gebruik op eventuele gebreken.

Voordelen van het kopen van een doorslijpmachine bij Fixami

Als je kiest voor een doorslijpmachine van Fixami, profiteer je van een groot online assortiment en onze scherpe online prijzen. Of je nu een professional bent die op zoek is naar een robuuste machine voor zware klussen, of een doe-het-zelver die behoefte heeft aan een compacte en makkelijk te gebruiken slijper, je vindt het allemaal in onze webshop. We hebben een breed scala aan topmerken, variërend in vermogen, grootte en prijs, om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Plus, met onze snelle levering, kun je snel aan de slag met je project. Dus waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog het gemak en de efficiëntie van een doorslijpmachine van Fixami.

10 artikelen

Pagina 1 van 1

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
 • Tools van topkwaliteit

 • Specialist in online

 • Altijd persoonlijk advies

 • Wat je project ook is