Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Knabbelschaar accessoires

Een knabbelschaar is een veelzijdig gereedschap dat vaak wordt gebruikt in de bouw- en metaalbewerking. Het helpt bij het maken van strakke sneden en complexe vormen in plaatmetaal zonder het materiaal te vervormen of te verdraaien. Maar wist je dat het volledige potentieel van een knabbelschaar kan worden benut door het gebruik van de juiste accessoires? Of je nu op zoek bent naar vervangende messen, snijmatrijzen, of een set van verschillende accessoires om je knabbelschaar aan te passen aan specifieke taken, bij Fixami hebben we het allemaal.

Verhoog de efficiëntie met de juiste accessoires

Knabbelschaar accessoires kunnen de functionaliteit van je knabbelschaar aanzienlijk uitbreiden en de efficiëntie van je werkzaamheden verhogen. Van messen tot snijmatrijzen, elke accessoire heeft zijn specifieke rol. Zo zijn er speciale messen voor verschillende materialen, zoals staal, aluminium of roestvrij staal. Wist je trouwens dat de meeste knabbelschaarmessen omkeerbaar zijn? Dat betekent dat je ze aan beide zijden kunt gebruiken voor een dubbele levensduur.

Haal meer uit je knabbelschaar

Het correct gebruik van accessoires kan niet alleen je werk vergemakkelijken, maar ook de levensduur van je knabbelschaar verlengen. Het is bijvoorbeeld belangrijk om altijd het juiste mes te kiezen voor het materiaal dat je gaat snijden om onnodige slijtage te voorkomen. Ook het regelmatig vervangen van versleten messen en snijmatrijzen kan ervoor zorgen dat je knabbelschaar altijd op zijn best presteert.

Waarom zou je voor Fixami kiezen voor je knabbelschaar accessoires? Simpel: we hebben een breed assortiment aan kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen. Bovendien zorgen we voor snelle levering, zodat je nooit lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met je projecten. Kies voor Fixami en maak het verschil in jouw vakgebied met de beste knabbelschaar accessoires op de markt!

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is