NL

FR

Prijs

Accu tegelsnijder

Of je nu een professionele tegelzetter bent of een doe-het-zelver, een accu tegelsnijder is een essentieel stuk gereedschap voor elke klus waarbij tegels gesneden moeten worden. Deze handige apparaten maken het gemakkelijk om precieze sneden te maken, zodat je de perfecte pasvorm krijgt voor elk tegelproject.

Wat maakt een accu tegelsnijder zo bijzonder?

Een accu tegelsnijder maakt gebruik van een krachtige motor en een scherp diamantblad om snel en nauwkeurig door tegels te snijden. De draadloze aard van deze machines biedt een uitstekende bewegingsvrijheid, waardoor je gemakkelijk op elke locatie kunt werken. Bovendien kunnen de meeste modellen zowel nat als droog snijden, waardoor ze extreem veelzijdig zijn. Wist je trouwens dat de oudste bekende tegels ter wereld meer dan 4000 jaar oud zijn en gevonden zijn in de piramiden van Egypte?

Hoe gebruik je een accu tegelsnijder?

Veiligheid staat altijd voorop bij het gebruik van een accu tegelsnijder. Zorg ervoor dat je altijd de juiste veiligheidsuitrusting draagt, inclusief oogbescherming en werkhandschoenen. Bepaal eerst de maat van de snede die je nodig hebt en stel de geleider van de snijder dienovereenkomstig in. Zet de tegel stevig vast en beweeg de snijder langzaam over de tegel voor een gladde, nauwkeurige snede.

Waarom je accu tegelsnijder kopen bij Fixami?

Bij Fixami profiteer je van een groot online assortiment en scherpe online prijzen, zodat je altijd de accu tegelsnijder vindt die bij jouw behoeften past. Dankzij onze snelle levering uit eigen voorraad kun je snel aan de slag met je project. Bovendien kun je rekenen op persoonlijk advies van onze deskundige medewerkers en een top service. Ontdek zelf het gemak van winkelen bij Fixami!

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is