Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Accu haakse slagschroevendraaier

Als jij het soort persoon bent die graag alle hoeken en gaten bereikt tijdens je klusprojecten, dan is de accu haakse slagschroevendraaier jouw ideale gereedschap. Deze unieke tool is speciaal ontworpen om op moeilijk bereikbare plaatsen te werken en biedt de slagkracht die je nodig hebt bij het in- of uitdraaien van schroeven.

Accu haakse slagschroevendraaier: een hoekige held

De accu haakse slagschroevendraaier is compact, krachtig en ontzettend flexibel. Met zijn haakse kop kan je eenvoudig schroeven op moeilijk bereikbare plaatsen vastzetten of losdraaien. Dit komt vooral van pas bij klussen zoals de montage van meubelen of het werken aan auto-onderdelen. Het unieke slagmechanisme levert extra kracht, waardoor zelfs de meest hardnekkige schroeven geen probleem zijn. En hier is een klein weetje: de eerste slagschroevendraaier werd uitgevonden in de jaren 1960 en de accu haakse slagschroevendraaier is de evolutie van deze baanbrekende uitvinding.

De juiste manier om een accu haakse slagschroevendraaier te gebruiken

Gebruik van de accu haakse slagschroevendraaier is eenvoudig. Zorg ervoor dat je de juiste bit hebt voor de schroef die je wilt in- of uitdraaien. Plaats de bit in de kop van de schroevendraaier, zet de schroevendraaier op de schroef en draai aan de schakelaar. Door het compacte ontwerp kun je de schroevendraaier in allerlei hoeken gebruiken. Zorg er altijd voor dat je stevig staat om letsel te voorkomen.

Ontdek de voordelen van het kopen bij Fixami

Bij Fixami bieden we je niet alleen een groot online assortiment van accu haakse slagschroevendraaiers, maar zorgen we ook voor een snelle levering, dankzij onze eigen voorraad. Daarnaast geniet je van scherpe online prijzen, zodat je zeker weet dat je de beste deal krijgt. Mocht je hulp nodig hebben bij het maken van je keuze, dan staat ons team van deskundigen klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Kies voor Fixami, voor topgereedschap tegen de beste prijzen!

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is