NL

FR

Prijs

    Laat nog 1 zien
    Laat nog 1 zien

Accu breekhamer

Soms is subtiliteit niet genoeg en heb je brute kracht nodig om de klus te klaren. Dat is waar de accu breekhamer om de hoek komt kijken. Deze krachtige tool maakt licht werk van harde materialen, waardoor je eenvoudig door beton, steen en andere stevige oppervlakken kunt breken.

Accu breekhamer: Kracht in je handen

Een accu breekhamer is ontworpen voor maximale sloopkracht. De sterke motor en het slagsysteem leveren hoge slagkrachten, die je moeiteloos door het hardste materiaal laten breken. En hoewel de kracht indrukwekkend is, zijn veel modellen ook ontworpen voor comfort en gemak. Functies zoals trillingsdemping en ergonomische handgrepen maken het langdurig gebruik van deze tools veel aangenamer. En hier is een leuk weetje: de technologie die gebruikt wordt in accu breekhamers is vergelijkbaar met die van seismische apparatuur die gebruikt wordt om aardbevingen te detecteren!

Het juiste gebruik van een accu breekhamer

Veiligheid en juist gebruik gaan hand in hand bij het werken met een accu breekhamer. Zorg altijd voor de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals een veiligheidsbril, gehoorbescherming en werkhandschoenen. Houd de breekhamer stevig vast met beide handen en zorg dat je stabiel staat. Begin met een lagere slagkracht om te voorkomen dat de breekhamer oncontroleerbaar wordt.

Voordelen van kopen bij Fixami

Op zoek naar een accu breekhamer? Bij Fixami vind je een groot online assortiment van topmerken. Wij bieden je niet alleen scherpe online prijzen, maar ook snelle levering. Ons ervaren team staat klaar voor persoonlijk advies om je te helpen bij het kiezen van de juiste breekhamer voor jouw klus. Ontdek de kracht en het gemak van een accu breekhamer en ervaar de uitstekende service van Fixami.

7 artikelen

Pagina 1 van 1

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is