Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Verstekbak

Van tijd tot tijd kom je misschien wel eens een situatie tegen waarin je moet werken met gereedschap of onderdelen die niet helemaal goed op elkaar aansluiten. Hier komt de verloopring in beeld, een simpel maar uiterst functioneel stuk gereedschap dat helpt om verschillende onderdelen naadloos met elkaar te verbinden.

Wat maakt de verloopring zo speciaal?

Een verloopring is een klein, cirkelvormig stuk gereedschap dat in diameter varieert van de ene naar de andere zijde. Het is ontworpen om het gat tussen twee ongelijke onderdelen te overbruggen, zodat je ze veilig en efficiënt aan elkaar kunt koppelen. Verloopringen zijn verkrijgbaar in allerlei maten en materialen, van metaal tot kunststof, zodat je altijd de perfecte match kunt vinden voor jouw klus. Wist je dat verloopringen oorspronkelijk zijn ontwikkeld voor de automobielindustrie, maar tegenwoordig worden ze in veel verschillende sectoren gebruikt?

Zo gebruik je een verloopring

Het gebruik van een verloopring is heel eenvoudig. Je plaats de ring gewoon tussen de twee onderdelen die je wilt verbinden. Het smalle uiteinde van de ring sluit aan op het kleinere onderdeel, terwijl het brede uiteinde aansluit op het grotere onderdeel. Hierdoor ontstaat er een stevige en veilige verbinding tussen de twee onderdelen. Let er wel op dat je de verloopring op de juiste manier plaatst, anders kan deze beschadigd raken of de verbinding niet goed werken.

Waarom kiezen voor Fixami?

Bij Fixami profiteer je van ons grote online assortiment aan verloopringen. We hebben verloopringen in allerlei soorten en maten, direct leverbaar uit eigen voorraad. Dankzij onze snelle levering heb je jouw verloopring altijd snel in huis. Bovendien bieden we persoonlijk advies aan onze klanten. Ons team van specialisten staat altijd voor je klaar om je te helpen de juiste keuze te maken. Kies voor gemak en kwaliteit, kies voor Fixami.

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is