NL

FR

Prijs

    Laat nog 3 zien
    Laat nog 1 zien
    Laat nog 11 zien

Overige boren

Boren is een essentiële taak in vele doe-het-zelf en professionele projecten, en het kiezen van het juiste type boor kan het verschil maken tussen succes en frustratie. De categorie "Overige boren" bevat een scala aan gespecialiseerde boortypen die zijn ontworpen om specifieke taken aan te pakken die met standaard boren moeilijk uit te voeren zijn. Van verzinkboren en trapboren tot tegelboren en mortelboren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ontdek de kracht van specialisatie

Elk type boor in de categorie "Overige boren" heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen. Bijvoorbeeld, een verzinkboor wordt gebruikt om het bovenste gedeelte van een gat te verbreden zodat een schroef of bout verzonken kan worden. Een tegelboor is ontworpen om hardere materialen zoals keramiek en porselein aan te pakken zonder te barsten of te splijten. Wist je dat de trapboor zijn naam dankt aan zijn unieke vorm, die lijkt op de stappen van een trap? Deze boor wordt gebruikt voor het boren van verschillende groottes van gaten met dezelfde boor.

Hoe gebruik je deze boren?

Net als bij standaard boren, is het belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen bij het gebruik van deze gespecialiseerde boren. Gebruik altijd de juiste boor voor het materiaal dat je wilt boren. Zorg ervoor dat de boor stevig in de boorkop zit en houd je werkstuk stevig vast of klem het vast. Met een rustige en gestage druk boor je door het materiaal, zonder te forceren.

Kies Fixami voor je boorbehoeften

Met een breed assortiment aan "Overige boren", biedt Fixami je de tools die je nodig hebt voor elk project. Bovendien bieden we scherpe online prijzen en snelle levering. Onze producten zijn direct leverbaar uit eigen voorraad, wat betekent dat je jouw boren snel zult hebben als je ze nodig hebt. En als je niet zeker weet welke boor het beste is voor jouw project, staan onze experts klaar om je persoonlijk advies te geven. Voor kwaliteit, waarde en service, kies je voor Fixami!

42 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 2

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is