Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Glasboor

Glas is een delicaat en sterk materiaal dat nauwkeurigheid en gespecialiseerd gereedschap vereist voor een veilige en effectieve bewerking. Dat is waar de glasboor binnenkomt. Deze speciale boor is ontworpen om precieze, schone gaten in glas te maken zonder het te breken of te barsten. Of je nu een professional bent in de bouw- of installatiebranche, of een doe-het-zelver met een bijzonder project, een glasboor is een essentiële toevoeging aan je gereedschapskist.

Glasboor: gemaakt voor precisie

Een glasboor is niet zomaar een boor. Het is speciaal ontworpen om door glas te boren zonder dat het materiaal breekt. De punt van de glasboor is vaak voorzien van een hard materiaal zoals diamant of hardmetaal, dat zelfs door het sterkste glas kan snijden. De unieke vorm van de boorkop zorgt ervoor dat het glas niet splintert of barst tijdens het boren. Veel mensen weten niet dat bij het boren in glas een constante koeling met water nodig is. Dit voorkomt oververhitting en maakt een soepele booroperatie mogelijk.

Juiste gebruik van de glasboor

Het gebruik van een glasboor vereist een beetje oefening en geduld. Begin altijd met een laag toerental en zet niet teveel druk. Het is belangrijk om een constante waterkoeling te behouden tijdens het boren. Gebruik een boorgeleider om de boor op zijn plaats te houden bij het starten van het gat. Als je deze tips volgt, ben je in staat om perfecte gaten in glas te boren voor je projecten.

Door te kiezen voor Fixami voor je glasboor, profiteer je van ons grote online assortiment en onze scherpe online prijzen. We hebben glasboren in verschillende maten en van verschillende merken, dus je vindt altijd de juiste boor voor je project. En met onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten om aan de slag te gaan met je klus. Dus of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, bij Fixami vind je de perfecte glasboor voor jouw behoeften.

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is