Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Mengstaaf

Bij het mengen van bouwmaterialen zoals verf, mortel, gips of beton is een mengstaaf je beste vriend. De mengstaaf, een sterk stuk gereedschap dat ontworpen is om aan te sluiten op een boormachine, zorgt ervoor dat je materialen goed worden gemengd om een soepele, klontvrije consistentie te bereiken.

Roer het op met de juiste mengstaaf

Een mengstaaf is niet zomaar een staaf. Het is een zorgvuldig ontworpen stuk gereedschap met unieke kenmerken die ervoor zorgen dat het mengproces efficiënt en grondig is. De lengte, diameter en ontwerp van de staaf, evenals het type mixer (paddle, spiraal, kooi, etc.) kunnen variëren afhankelijk van het materiaal dat je wilt mengen. Mengstaven met grotere diameters en zwaardere bouw zijn ideaal voor het mengen van zware materialen zoals beton, terwijl kleinere, lichtere staven beter geschikt zijn voor lichtere materialen zoals verf of gips. Hier is een leuk feitje: wist je dat een goede mengstaaf zelfs kan helpen om lucht uit je mengsel te verwijderen, wat resulteert in een sterker en duurzamer eindproduct?

Meester in het mengen

Bij het gebruik van een mengstaaf, zorg ervoor dat je de juiste staaf kiest voor het materiaal dat je mengt. Sluit de mengstaaf aan op je boormachine en stel een geschikte snelheid in. Begin langzaam om morsen te voorkomen en verhoog geleidelijk de snelheid voor een grondige mix. Het is ook belangrijk om je mengstaaf na elk gebruik grondig schoon te maken om de levensduur te verlengen.

Bij Fixami vind je een groot online assortiment aan mengstaven voor elk type materiaal. Onze mengstaven zijn direct leverbaar, dus je kunt meteen aan de slag met je mengklus. Bovendien bieden we persoonlijk advies om je te helpen de juiste mengstaaf te kiezen voor je project. Dankzij onze scherpe online prijzen en top service, ben je bij Fixami altijd verzekerd van een goede deal!

Categorie

  53 artikelen

  Helpende hand nodig?

  Onze specialisten staan voor je klaar

  employees

  Pagina 1 van 3

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is