NL

FR

Prijs

Verlengstuk

Soms ligt de oplossing van een klus net buiten handbereik. Letterlijk. Of het nu gaat om een schroef op een lastige plek of een bout die diep in een apparaat zit, een verlengstuk kan een wereld van verschil maken. Dit handige stuk gereedschap is ontworpen om je meer bereik en flexibiliteit te geven, waardoor je taken kunt uitvoeren die je anders misschien zou moeten overslaan.

Het verlengde van je mogelijkheden

Een verlengstuk is in feite een brug tussen je gereedschap en het object waarmee je werkt. Ze zijn meestal gemaakt van stevig staal en komen in verschillende lengtes en maten, afhankelijk van je specifieke behoeften. Verlengstukken zijn essentieel voor taken waarbij de ruimte beperkt is, zoals bij auto-onderhoud of elektrische installaties. Een leuk feitje is dat er speciale soorten verlengstukken zijn, zoals flexibele of kniegewricht verlengstukken, die je nog meer bewegingsvrijheid geven.

Hoe gebruik je een verlengstuk?

Verlengstukken zijn eenvoudig te gebruiken. Je bevestigt ze gewoon aan het einde van je ratel, dopsleutel of boor, waarna je het andere uiteinde aan de dop of boor bevestigt die je nodig hebt. Door dit te doen, kun je de lengte van je gereedschap effectief vergroten en je bereik uitbreiden. Houd er echter rekening mee dat het gebruik van een verlengstuk je iets minder controle en gevoel kan geven, dus voorzichtigheid is geboden bij het werken met gevoelige onderdelen.

Waarom je verlengstuk kopen bij Fixami?

Met een groot online assortiment aan verlengstukken en een snelle levering, zorgt Fixami ervoor dat je altijd de juiste tools voor de klus hebt. Onze scherpe online prijzen en het feit dat alle producten direct leverbaar zijn uit eigen voorraad, betekent dat je snel en tegen een goede prijs aan de slag kunt. Bovendien krijg je bij ons persoonlijk advies van ervaren specialisten en een top service, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Maak je gereedschapskist compleet en zorg ervoor dat je elke klus aankunt met de verlengstukken van Fixami.

31 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 2

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is