Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Parallelgeleider

Als jij je gereedschap en handigheid serieus neemt, weet je hoe belangrijk nauwkeurigheid is. Of je nu een professionele vakman bent of een enthousiaste doe-het-zelver, de parallelgeleider kan je beste vriend worden. Deze onmisbare hulp zorgt voor precisie en consistentie bij het zagen, frezen of snijden. Hierbij is de parallelgeleider dé sleutel tot succes.

Ontdek de kracht van een parallelgeleider

De parallelgeleider is veel meer dan een stukje gereedschap. Het is een echte gamechanger als het gaat om nauwkeurigheid en consistentie. Het houdt je gereedschap, of het nu een cirkelzaag of een bovenfrees is, perfect parallel aan de rand van je werkstuk. Dit zorgt voor kaarsrechte sneden en freeslijnen elke keer weer. Het zorgt er ook voor dat elk stuk dat je maakt exact hetzelfde is, wat vooral belangrijk is bij projecten met meerdere identieke onderdelen. En hier komt een leuk weetje: wist je dat de parallelgeleider oorspronkelijk werd gebruikt in de houtbewerkingsindustrie, maar nu zijn weg heeft gevonden naar verschillende andere ambachten?

Optimaal gebruik van de parallelgeleider

Om optimaal gebruik te maken van een parallelgeleider, is het belangrijk om deze correct in te stellen. De geleider moet parallel zijn aan de zaag- of freeslijn en de juiste afstand van de rand van je werkstuk hebben. Het instellen van je parallelgeleider is meestal eenvoudig en vereist enkel het los- en vastdraaien van enkele schroeven of knoppen. Onthoud, veiligheid komt altijd eerst, dus zorg ervoor dat je gereedschap uitgeschakeld en losgekoppeld is bij het maken van aanpassingen.

Waarom kiezen voor Fixami?

Met een groot online assortiment parallelgeleiders op voorraad, biedt Fixami je alles wat je nodig hebt om je werk tot een succes te maken. We snappen hoe belangrijk het is om het juiste gereedschap snel in handen te hebben, dus zorgen we voor snelle levering. Onze prijzen zijn scherp en we hebben regelmatig geweldige aanbiedingen. En als je niet zeker weet welke parallelgeleider het beste past bij jouw behoeften, staat ons team van experts klaar om je persoonlijk advies te geven. Kies voor Fixami en ervaar het gemak van kwaliteitsgereedschap, snelle service en geweldige prijzen!

Categorie

  31 artikelen

  Helpende hand nodig?

  Onze specialisten staan voor je klaar

  employees

  Pagina 1 van 2

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is