Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Slijpstift

Als je aan het werk bent met een slijpmachine, dan ken je het belang van een slijpstift. Deze handige accessoire wordt gebruikt voor het nauwkeurig slijpen en vormen van diverse materialen. Met een slijpstift kun je zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen of kleinere oppervlakken terecht.

Wat maakt een slijpstift speciaal?

Een slijpstift is meer dan zomaar een accessoire voor je slijpmachine. Ze zijn ontworpen om te werken op verschillende soorten materiaal, zoals metaal, steen, keramiek en glas. Er zijn slijpstenen beschikbaar in verschillende vormen, zoals cilindrisch, kegelvormig of bolvormig, en elk met een specifieke toepassing. Bovendien zijn ze gemaakt van duurzame materialen zoals siliciumcarbide of aluminiumoxide. En weet je wat interessant is? Slijpstiften kunnen zelfs op hoge snelheden draaien, wat zorgt voor een efficiënte en nauwkeurige afwerking.

Hoe gebruik je een slijpstift?

Het gebruik van een slijpstift vereist wat ervaring en voorzichtigheid. Zorg ervoor dat je de juiste slijpstift kiest voor het materiaal dat je wilt bewerken en zorg ervoor dat de slijpmachine op de juiste snelheid staat ingesteld. Draag altijd de juiste bescherming, zoals veiligheidsbrillen en handschoenen, en houd de slijpstift goed vast voor een stabiele en nauwkeurige werking.

Jouw voordelen bij gereedschapcentrum

Waarom zou je jouw nieuwe slijpstiften bij Fixami kopen? Dat is simpel! We bieden je niet alleen een groot online assortiment van slijpstiften in alle vormen en maten, maar we zorgen ook voor snelle levering dankzij onze eigen voorraad. Bovendien profiteer je bij ons altijd van scherpe online prijzen. En als je hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste slijpstift, dan staat ons team van experts altijd klaar om je van persoonlijk advies te voorzien. Maak het jezelf makkelijk en kies voor Fixami voor al je slijpbehoeften!

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is