Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Steiger onderdelen

Of je nu een professionele bouwvakker bent of een doe-het-zelver die graag in de hoogte werkt, de betrouwbaarheid van je steiger is cruciaal. Steigeronderdelen zijn de bouwstenen van een stevige en veilige werkplek op hoogte. Deze onderdelen variëren van basisframes tot verbindingspennen, leuningen en wielen. Een goed begrip van deze onderdelen kan je helpen om de beste en veiligste steiger voor jouw project te bouwen.

Het belang van de juiste steigeronderdelen

Elk onderdeel van een steiger speelt een essentiële rol in de algehele veiligheid en functionaliteit van de steiger. Basisframes en kruisschoren vormen de structuur van de steiger, terwijl platforms en planken zorgen voor een veilige werkruimte. Wielen en stelvoeten geven de steiger mobiliteit en stabiliteit. Verbindingspennen en koppelingen houden alles samen. Zelfs de kleinste onderdelen, zoals bouten en moeren, hebben een cruciale impact op de integriteit van de steiger. Interessant feitje: sommige moderne steigeronderdelen zijn zo ontworpen dat ze snel en zonder gereedschap kunnen worden gemonteerd en gedemonteerd.

Veilig gebruik van steigeronderdelen

Als je met steigeronderdelen werkt, is veiligheid de hoogste prioriteit. Zorg ervoor dat alle onderdelen correct en stevig zijn gemonteerd, en controleer regelmatig of er geen onderdelen loszitten of beschadigd zijn. Een goed onderhouden en correct geassembleerde steiger kan het risico op ongelukken aanzienlijk verminderen. Vergeet ook niet om je steiger aan te passen aan de weersomstandigheden, bijvoorbeeld door stabilisatoren te gebruiken bij wind.

Waarom kiezen voor steigeronderdelen van Fixami?

Op zoek naar kwaliteit en betrouwbaarheid in je steigeronderdelen? Fixami is de plek voor jou. Wij hebben een groot online assortiment aan steigeronderdelen, zodat je altijd het juiste onderdeel kunt vinden voor jouw project. Bovendien bieden we scherpe online prijzen aan, zodat je zeker weet dat je de beste deal krijgt. En met onze snelle levering kun je direct aan de slag met je project. Bij Fixami staan we voor top service en kwaliteit, en we helpen je graag om jouw project tot een succes te maken.

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is