NL

FR

Prijs

Accu schaar

Als je ooit hebt geprobeerd om dik materiaal met een standaard schaar te knippen, weet je hoe moeilijk en vermoeiend dat kan zijn. Hier komt de accu schaar in beeld. Deze krachtige tool maakt knipwerk een fluitje van een cent, zelfs als het gaat om stevige materialen.

Wat maakt de accu schaar zo speciaal?

De accu schaar, ook bekend als een elektrische schaar, is een draagbaar gereedschap dat wordt aangedreven door een ingebouwde batterij. De belangrijkste troef is de kracht. Waar traditionele scharen kunnen worstelen met dik of taai materiaal, snijdt een accu schaar er moeiteloos doorheen. Van stof en karton tot leer en vloerbedekking, er is weinig dat deze krachtige tool niet aankan. Niet iedereen weet dat de eerste elektrische schaar in 1964 werd gepatenteerd door Raymond R. Craig, maar het was pas veel later dat de accuversie zijn intrede deed in onze gereedschapskisten.

Hoe gebruik je een accu schaar?

Een accu schaar is net zo eenvoudig te gebruiken als een gewone schaar. Je houdt het gereedschap vast als een gewone schaar, maar in plaats van zelf te knippen, doet de accu schaar het werk voor je. Druk gewoon op de trigger en de schaar begint te knippen. Dit maakt de accu schaar ideaal voor grote projecten of voor mensen die last hebben van artritis of andere aandoeningen die het moeilijk maken om een standaard schaar te gebruiken.

Waarom je accu schaar kopen bij Fixami?

Op zoek naar de perfecte accu schaar? Kijk dan niet verder dan Fixami. Wij bieden een breed assortiment aan accu scharen van topkwaliteit, allemaal tegen scherpe online prijzen. En met onze snelle levering hoef je niet lang te wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe gereedschap. Maar onze service houdt daar niet op. Wij staan altijd klaar om je te voorzien van deskundig advies, zodat je de accu schaar kunt vinden die perfect aansluit bij jouw behoeften. Ontdek het gemak van een accu schaar en ervaar de Fixami-differentie!

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is