Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Accu plaatschaar

Als je in de bouw- of productiesector werkt, weet je hoe essentieel een betrouwbare plaatschaar kan zijn. Met name een accu plaatschaar is een krachtige aanvulling op je gereedschapsarsenaal, ontworpen om je te helpen bij het nauwkeurig en efficiënt knippen van plaatmateriaal. Maar wat maakt een accu plaatschaar zo bijzonder en hoe gebruik je deze tool op de juiste manier? Laten we dat samen ontdekken.

Accu plaatschaar: krachtig en nauwkeurig gereedschap

Wat een accu plaatschaar onderscheidt van andere knipgereedschappen, is het vermogen om met gemak door verschillende soorten plaatmateriaal te snijden, waaronder staal, aluminium en koper. De gereedschappen worden aangedreven door krachtige, oplaadbare batterijen, waardoor je op elke locatie kunt werken zonder afhankelijk te zijn van een stroombron. De handgrepen zijn ergonomisch ontworpen voor comfort en veiligheid, en de scherpe messen zorgen voor een nauwkeurige snede. Een leuk weetje: Wist je dat de eerste plaatscharen handmatig bediend werden en dat de introductie van elektrisch aangedreven plaatscharen een revolutie betekende in het snijden van plaatmateriaal?

Hoe je een accu plaatschaar correct gebruikt

Of je nu werkt aan een bouwproject of een auto repareert, een accu plaatschaar is een handig hulpmiddel. Het is belangrijk om het gereedschap op de juiste manier te gebruiken om je veiligheid te waarborgen en de levensduur van het gereedschap te verlengen. Lees altijd de gebruiksaanwijzing en draag geschikte veiligheidskleding. Zorg ervoor dat het materiaal dat je gaat knippen goed vastzit en houd je handen uit de buurt van de snijkant.

Accu plaatschaar kopen bij Fixami

Bij Fixami kun je terecht voor een breed assortiment aan accu plaatscharen van topmerken, aangeboden tegen scherpe online prijzen. We begrijpen dat je geen tijd wilt verliezen, dus met onze snelle levering en grote eigen voorraad heb je jouw nieuwe accu plaatschaar in no-time in handen. En als je wat hulp nodig hebt bij het maken van je keuze, staan onze deskundige medewerkers klaar om je persoonlijk advies te geven. Kies voor kwaliteit, service en snelheid, kies voor Fixami!

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is