NL

FR

Prijs

  Laat nog 2 zien
  Laat nog 1 zien
  Laat nog 2 zien
  Laat nog 2 zien

Accu nietmachine

Als je regelmatig materialen als stof, leer of dun hout aan elkaar moet bevestigen, dan is de accu nietmachine het gereedschap waar je naar op zoek bent. Dit handige hulpmiddel maakt je werk niet alleen sneller, maar ook veel gemakkelijker.

Het gemak van de accu nietmachine

Een accu nietmachine is een krachtig gereedschap dat nietjes snel en effectief in verschillende materialen kan schieten. Het grootste voordeel van een accu nietmachine is dat het draadloos is. Dit betekent dat je vrij kunt bewegen tijdens je werk, zonder dat een snoer je in de weg zit. Bovendien zorgt de accu ervoor dat de nietmachine altijd klaar is voor gebruik, zonder dat je op zoek moet naar een stopcontact. Een leuke anekdote is dat de eerste nietmachines werden ontworpen in de 18e eeuw en werden aangedreven door een veer, niet door een accu of elektriciteit!

Werken met de accu nietmachine

Met een accu nietmachine kun je een groot aantal materialen aan elkaar vastmaken. Of je nu stof op een stoel bevestigt, het achterpaneel van een kast vastzet of een canvas op een frame spant, de accu nietmachine is je beste vriend. Houd er wel rekening mee dat niet elke nietmachine geschikt is voor elke klus. Kies het juiste model voor het materiaal en de dikte van de nietjes die je gaat gebruiken.

Waarom kiezen voor Fixami?

Wanneer je kiest voor Fixami, kies je voor een breed online assortiment van topkwaliteit gereedschap met snelle levering. We hebben een groot aanbod van accu nietmachines, allemaal direct uit eigen voorraad leverbaar. Onze prijzen zijn altijd scherp, dus je weet zeker dat je een goede deal krijgt. En als je niet zeker weet welke accu nietmachine het beste bij je past, staat ons team klaar om je persoonlijk advies te geven. Dus voor al je gereedschapsbehoeften, kies Fixami!

17 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 1

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
 • Tools van topkwaliteit

 • Specialist in online

 • Altijd persoonlijk advies

 • Wat je project ook is