Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Sds plus beitels

Of je nu een ervaren professional bent of een doe-het-zelf-enthousiasteling, de SDS Plus beitels zijn een onmisbaar onderdeel van je gereedschapskist. Deze krachtige hulpmiddelen, speciaal ontworpen voor het uitvoeren van zware beitelwerken zoals het slopen van beton of het verwijderen van tegels, zorgen ervoor dat je elke klus met gemak kunt klaren.

Het wonder van de SDS Plus beitels

SDS Plus beitels zijn ontworpen om de kracht van de boorhamer direct op het werkoppervlak over te brengen. Ze bieden uitstekende prestaties bij het slopen, beitelen en hakken in beton en andere harde materialen. Dankzij het 'slotted drive system' (SDS) zijn ze gemakkelijk en snel te verwisselen zonder het gebruik van extra gereedschap. Over interessante weetjes gesproken, wist je dat de naam 'SDS' een acroniem is voor "Steck - Dreh - Sitz", wat "steek - draai - zit" betekent in het Duits en verwijst naar hoe je de beitel in de boorhamer plaatst?

Juiste gebruik en toepassingen van de SDS Plus beitels

Het correcte gebruik van SDS Plus beitels is cruciaal voor een veilige en efficiënte werking. Zorg er altijd voor dat je de juiste beitel kiest voor de klus - bijvoorbeeld, gebruik een vlakke beitel voor het afbreken van beton en een puntbeitel voor het uithakken van voegen. Houd er rekening mee dat SDS Plus beitels alleen compatibel zijn met SDS Plus boorhamers, dus zorg ervoor dat je de juiste gereedschappen bij elkaar hebt voordat je aan de slag gaat.

Waarom je SDS Plus beitels bij Fixami kopen?

Kiezen voor Fixami betekent kiezen voor snelle levering en een groot online assortiment. Dankzij onze ruime voorraad kunnen we je bestelling snel leveren, zodat je geen tijd verliest en meteen aan de slag kunt gaan. Bovendien bieden we je concurrerende prijzen en een breed scala aan beitels, zodat je precies kunt vinden wat je nodig hebt voor je volgende klus. Kiezen voor Fixami betekent kiezen voor kwaliteit, snelheid en uitstekende service!

Categorie

  44 artikelen

  Helpende hand nodig?

  Onze specialisten staan voor je klaar

  employees

  Pagina 1 van 2

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is