Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Slijpsteen

Een slijpsteen is een essentieel stuk gereedschap voor iedereen die het belang van scherpe messen, scharen, beitels en ander snijgereedschap begrijpt. Het helpt om je gereedschap op hun best te houden, wat niet alleen de levensduur verlengt, maar ook zorgt voor meer precisie en veiligheid tijdens het gebruik.

Slijpstenen: Meer dan alleen een steen

Een slijpsteen is niet zomaar een steen. Ze worden vervaardigd uit verschillende materialen, zoals aluminiumoxide, siliciumcarbide, diamant of natuursteen, en elk type heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Bovendien hebben slijpstenen verschillende korrelgroottes, waarbij grovere korrels gebruikt worden voor het voorslijpen en fijnere korrels voor het fijnslijpen en polijsten. Hier is een leuk weetje: de korrelgrootte van slijpstenen wordt vaak aangeduid met een getal, waarbij een hoger getal een fijnere korrel betekent.

Haal het maximale uit je slijpsteen

Het gebruik van een slijpsteen vereist wat vaardigheid en oefening. Het is belangrijk om de juiste hoek aan te houden tussen het mes en de steen, en om een consistente druk uit te oefenen. Ook is het raadzaam om de slijpsteen voor gebruik nat te maken, wat helpt om de hitte die door het slijpen wordt gegenereerd te verminderen en om het slijpsel weg te spoelen.

Waarom je slijpsteen kopen bij Fixami?

Als je op zoek bent naar een nieuwe slijpsteen, dan ben je bij Fixami aan het juiste adres. Wij bieden een groot online assortiment aan slijpstenen van hoge kwaliteit tegen scherpe online prijzen. Bovendien profiteer je bij ons van een snelle levering, dankzij onze ruime voorraad die ervoor zorgt dat veel producten direct leverbaar zijn. En als je advies nodig hebt over welke slijpsteen het beste past bij jouw behoeften, dan staan onze experts altijd klaar om je persoonlijk advies te geven. Kies dus voor Fixami voor al je slijpbehoeften!

Categorie

  31 artikelen

  Helpende hand nodig?

  Onze specialisten staan voor je klaar

  employees

  Pagina 1 van 2

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is