NL

FR

Prijs

  Laat nog 2 zien
  Laat nog 1 zien
  Laat nog 2 zien
  Laat nog 1 zien
  Laat nog 1 zien

Accu doorslijpmachine

Of je nu een professional bent die op een bouwplaats werkt of een doe-het-zelver die aan een renovatieproject werkt, een accu doorslijpmachine kan een onmisbaar hulpmiddel zijn. Deze krachtige machines stellen je in staat om door een verscheidenheid aan materialen te snijden, van beton en metaal tot tegels en bakstenen, en dat alles zonder je zorgen te hoeven maken over een elektrisch snoer.

De kracht en veelzijdigheid van accu doorslijpmachines

Accu doorslijpmachines zijn ontworpen om kracht en flexibiliteit te bieden. Ze zijn uitgerust met een krachtige elektromotor die een schijf aandrijft, meestal een diamantschijf, waarmee je door harde materialen kunt snijden. De meeste modellen hebben instelbare diepte-instellingen, zodat je precies kunt bepalen hoe diep je wilt snijden. Het interessante feit is dat diamantschijven, ondanks hun naam, vaak niet gemaakt zijn van echte diamanten. In plaats daarvan worden ze gemaakt van industriële diamanten, die goedkoper en harder zijn dan natuurlijke diamanten.

Hoe gebruik je een accu doorslijpmachine?

Een accu doorslijpmachine is relatief eenvoudig te gebruiken, maar er zijn enkele belangrijke veiligheidsvoorschriften die je moet volgen. Zorg ervoor dat je altijd persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, waaronder een veiligheidsbril, handschoenen en stofmasker. Het is ook belangrijk om de machine altijd met beide handen vast te houden en ervoor te zorgen dat het materiaal dat je snijdt goed vastzit. Als je in steen of beton snijdt, gebruik dan water om stof te minimaliseren.

Ontdek het voordeel van Fixami

Op zoek naar een betrouwbare, krachtige accu doorslijpmachine? Dan is Fixami de plek voor jou. Met een groot online assortiment aan accu doorslijpmachines van topmerken, vind je altijd wat je nodig hebt. Bovendien bieden we scherpe online prijzen en hebben we alle producten op voorraad voor snelle levering. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste machine? Ons team van experts staat klaar om je persoonlijk advies te geven. Bij Fixami kun je rekenen op top service en snelle levering.

19 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 1

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
 • Tools van topkwaliteit

 • Specialist in online

 • Altijd persoonlijk advies

 • Wat je project ook is