Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Krachtdop

Als je een klusser bent, of je nu professional of hobbyist bent, dan weet je hoe belangrijk het juiste gereedschap is. Een krachtdop is zo'n hulpmiddel dat in geen enkele gereedschapskist mag ontbreken. Deze speciale doppen, ontworpen om te worden gebruikt met slagmoersleutels en ratels, kunnen de efficiëntie van je werk aanzienlijk verhogen en de tijd die je nodig hebt om klussen te klaren, verminderen.

Kracht in een dop

Krachtdoppen zijn gemaakt om te weerstaan aan hoge draaimomenten en zijn dus veel sterker dan standaarddoppen. Ze zijn ontworpen om te passen op verschillende soorten bouten en moeren, waardoor ze zeer veelzijdig zijn. De zeskantige of twaalfkantige vorm van de krachtdop grijpt de zijkanten van de bout of moer vast, waardoor de kans op het afronden van de hoeken aanzienlijk wordt verminderd. Een leuk feitje is dat het gebruik van krachtdoppen dateert uit de tijd van de industriële revolutie, waar ze werden gebruikt om de bouten en moeren van stoommachines aan te draaien en los te maken.

De juiste krachtdop voor elke klus

Krachtdoppen kunnen voor verschillende klussen worden gebruikt, van auto-onderhoud tot de bouw. De sleutel tot het kiezen van de juiste krachtdop ligt in het kennen van de grootte en het type bout of moer waarmee je werkt. Zorg er altijd voor dat je de juiste maat dop kiest om schade aan het gereedschap of de bouten en moeren te voorkomen.

Bij Fixami willen we dat je altijd de juiste gereedschappen voor je klus hebt. Daarom hebben we een groot online assortiment aan krachtdoppen, van verschillende maten en types, allemaal direct leverbaar uit onze eigen voorraad. En om ervoor te zorgen dat je altijd waar voor je geld krijgt, bieden we onze producten aan tegen scherpe online prijzen. Of je nu op zoek bent naar gereedschap voor een specifieke klus, of je hebt advies nodig over welk gereedschap je moet kiezen, ons team staat altijd klaar om je te helpen. Bij Fixami draait alles om snelle levering, top service en jouw tevredenheid.

121 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 6

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is