Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Lakfrees

Een lakfrees is een speciaal soort gereedschap dat gebruikt wordt voor het nauwkeurig verwijderen van lak en andere coatings van oppervlakken. Dit gereedschap wordt veel gebruikt in industrieën zoals autoreparatie en scheepsbouw, waar het essentieel is om oude verf en roest te verwijderen voordat nieuwe coatings worden aangebracht. Door het gebruik van een lakfrees kunnen professionals en doe-het-zelvers deze taak efficiënt en effectief uitvoeren.

Kenmerken van de lakfrees

De lakfrees is ontworpen om te werken met een hoog toerental, waardoor het effectief is in het strippen van oppervlakken zonder deze te beschadigen. Het gereedschap maakt gebruik van speciale snijwielen om lak en roest te verwijderen en kan gebruikt worden op een verscheidenheid van materialen, waaronder hout, metaal en kunststof. Een leuke fun fact: hoewel lakfrezen zijn ontworpen om coatings te verwijderen, worden ze ook wel eens gebruikt door kunstenaars en ambachtslieden om unieke texturen en patronen te creëren op hun werkstukken!

Toepassingen en juist gebruik van de lakfrees

De lakfrees is vooral handig in situaties waarin oude verf of roest grondig moet worden verwijderd. Dit kan variëren van het voorbereiden van een auto voor een nieuwe laklaag tot het restaureren van een oud houten meubelstuk. Bij het gebruik van een lakfrees is het belangrijk om de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen. Dit omvat het dragen van veiligheidsbrillen om uw ogen te beschermen tegen rondvliegende deeltjes en het dragen van ademhalingsbescherming om te voorkomen dat stof en deeltjes worden ingeademd.

De voordelen van het kopen van een lakfrees bij Fixami

Bij Fixami krijgt u toegang tot een groot online assortiment aan lakfrezen, zodat u altijd het juiste gereedschap voor uw project kunt vinden. Wij begrijpen dat tijd van essentieel belang kan zijn bij uw projecten, daarom garanderen we snelle levering vanuit onze eigen voorraad. Daarnaast bieden we scherpe online prijzen en persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat u de juiste lakfrees voor uw behoeften kiest. Ons doel bij Fixami is om uw klus zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken.

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is