Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Lasdraad

Als je een lasser bent, amateur of professional, dan weet je hoe essentieel lasdraad is in je gereedschapskist. Lasdraad is het materiaal dat gebruikt wordt om twee stukken metaal aan elkaar te lassen en vormt zo de ruggengraat van je lasproject. Of je nu aan een groot bouwproject werkt of gewoon een kleine reparatie uitvoert, lasdraad is een onmisbaar element voor succes.

Alles wat je moet weten over lasdraad

Lasdraad is gemaakt van een verscheidenheid aan materialen, waaronder staal, aluminium, koper en nog veel meer, elk met zijn eigen specifieke toepassingen en voordelen. Het kiezen van de juiste lasdraad voor je project is cruciaal, omdat verschillende materialen verschillende hittebestendigheden en flexibiliteit hebben. Een interessant weetje is dat lasdraad in verschillende diktes verkrijgbaar is. Dikkere draden worden gebruikt voor zwaardere toepassingen, terwijl dunnere draden perfect zijn voor fijnere, meer gedetailleerde laswerken.

Lasdraad in gebruik

Lasdraad wordt meestal gebruikt in combinatie met een lasapparaat. Het lasapparaat voedt de draad op een gecontroleerde snelheid naar het werkstuk, terwijl een elektrische stroom wordt gebruikt om het metaal tot een temperatuur te verhitten waarbij het smelt en aan elkaar hecht. Het is belangrijk om altijd te zorgen voor een schone werkomgeving en een veilige werkwijze bij het werken met lasdraad, aangezien het smelten van metaal hoge temperaturen en potentieel gevaarlijke situaties met zich meebrengt.

Bij Fixami maken we het je gemakkelijk om de juiste lasdraad voor jouw project te vinden. We hebben een groot online assortiment en bieden snelle levering voor alle producten. En als je niet zeker weet welk type lasdraad je nodig hebt? Onze klantenservice geeft je graag persoonlijk advies. Ons doel is om je te voorzien van top service en ervoor te zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt voor je volgende lasproject. Bij Fixami is jouw lasproject onze passie.

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is