Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Accu ontstoppingsmachines

Heb je te maken met een verstopte leiding? Dan is een accu ontstoppingsmachine precies wat je nodig hebt. Deze krachtige en handige machines zijn ontworpen om je te helpen bij het moeiteloos losmaken van de hardnekkigste blokkades in je leidingen.

De kracht van accu ontstoppingsmachines

Een accu ontstoppingsmachine werkt door een draaiende actie die het vastzittende materiaal in je leidingen helpt losmaken. Deze machines zijn zeer veelzijdig en kunnen in een breed scala aan leidingen worden gebruikt, van kleine huishoudelijke leidingen tot grotere afvoerbuizen. Wat ze echt onderscheidt, is hun accu. Dankzij de accu kan je vrij bewegen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de aanwezigheid van een stopcontact in de buurt. Bovendien zijn accu ontstoppingsmachines meestal licht en draagbaar, waardoor ze gemakkelijk te vervoeren zijn. Interessant is dat de allereerste ontstoppingsmachines handbediende versies waren, lang voordat de accu-technologie zijn intrede deed.

Wanneer gebruik je een accu ontstoppingsmachine?

Accu ontstoppingsmachines kunnen voor een verscheidenheid aan taken worden gebruikt. Ze zijn ideaal voor het verwijderen van blokkades veroorzaakt door vet, zeep, haren, toiletpapier, etensresten en zelfs boomwortels in je leidingen. Afhankelijk van de grootte en het vermogen van de machine, kan je zowel kleine huishoudelijke klussen als grotere, professionele loodgietersklussen aan. Het is altijd belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen en ervoor te zorgen dat de machine die je gebruikt geschikt is voor de klus.

Kies voor Fixami

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor al je gereedschap behoeften, kies dan voor Fixami. Met ons grote online assortiment aan accu ontstoppingsmachines, vind je altijd wat je nodig hebt. We garanderen niet alleen snelle levering, maar ook scherpe online prijzen. Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar en we staan klaar om je persoonlijk advies te geven, om ervoor te zorgen dat je altijd het juiste gereedschap voor jouw klus in handen hebt. Kies voor gemak, kies voor Fixami!

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is