NL

FR

Prijs

Sds plus

In de wereld van gereedschap is SDS Plus een naam die je ongetwijfeld bekend zal voorkomen. SDS Plus gereedschap is ontworpen om het boren in harde materialen, zoals beton en steen, eenvoudiger te maken. Maar wat maakt SDS Plus zo speciaal? Laten we eens nader bekijken wat deze gereedschapscategorie te bieden heeft.

Kenmerken van SDS Plus gereedschap

SDS Plus gereedschap staat bekend om de unieke 'slotted drive system' technologie. Hierbij heeft de boor of beitel speciale groeven die passen in de corresponderende uitsparingen van de boorhamer. Deze technologie zorgt voor een krachtige, directe overdracht van het slagmechanisme van de boorhamer op het gereedschap, wat resulteert in efficiënt en snel boren of beitelen. En hier is een interessant feitje: de naam 'SDS' komt van het Duitse 'Steck, Dreh, Sitz', wat 'Steek, Draai, Zit' betekent, precies de beweging die je maakt bij het plaatsen van het gereedschap in de machine.

Correct gebruik van SDS Plus gereedschap

SDS Plus gereedschap is perfect voor het boren in harde materialen zoals beton, steen of staal, maar ook voor licht beitelwerk, zoals het afbikken van tegels. Zorg altijd dat je de juiste SDS Plus boor of beitel kiest voor je klus en gebruik een boorhamer die compatibel is met SDS Plus. Veiligheid is ook belangrijk: draag altijd passende beschermingsmiddelen en zorg ervoor dat je werkomgeving veilig is.

Voordelen van het kopen van SDS Plus bij Fixami

Bij Fixami profiteer je van een breed assortiment aan SDS Plus gereedschap en scherpe online prijzen. We hebben een uitgebreide voorraad van topmerken, dus je vindt altijd het gereedschap dat je nodig hebt, klaar om direct geleverd te worden. Daarnaast bieden we persoonlijk advies om je te helpen bij het kiezen van het juiste gereedschap voor je klus. Bij Fixami ben je aan het juiste adres voor al je SDS Plus behoeften!

12 artikelen

Pagina 1 van 1

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is