Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Lintzaagblad

Als je hout of metaal wilt zagen in complexe vormen en patronen, is een lintzaagblad een onmisbaar stuk gereedschap. Het lintzaagblad, een doorlopende band van metaal met aan één kant zaagtanden, is het deel van de lintzaag dat daadwerkelijk het zware werk doet bij het snijden door materiaal.

De scherpe details van een lintzaagblad

Lintzaagbladen variëren in breedte, tandconfiguratie en tandafstand, zodat je het juiste blad kunt kiezen voor het materiaal dat je wilt zagen en de precisie van de snede die je nodig hebt. Een breder blad is ideaal voor rechte sneden, terwijl een smaller blad perfect is voor het maken van bochten en complexe patronen. Lintzaagbladen met kleinere tanden zijn ideaal voor het zagen van fijne, gedetailleerde sneden, terwijl bladen met grotere tanden bedoeld zijn voor het snel zagen door grof materiaal. Interessant om te weten is dat er speciale lintzaagbladen zijn ontworpen voor het zagen van specifieke materialen, zoals hout, metaal, kunststof of zelfs vlees!

Snijden als een professional

Om het meeste uit je lintzaagblad te halen, is het belangrijk om het correct te gebruiken. Zorg ervoor dat je het juiste blad kiest voor het materiaal dat je gaat zagen. Stel de juiste zaagsnelheid in voor het materiaal en zorg ervoor dat het blad goed gespannen is voor een nauwkeurige snede. Het is ook belangrijk om je lintzaagblad regelmatig te vervangen om te zorgen voor optimale prestaties.

Als het op lintzaagbladen aankomt, heeft Fixami precies wat je nodig hebt. Met ons grote online assortiment vind je zeker het juiste lintzaagblad voor elke klus. En dankzij onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten om aan de slag te gaan met je project. Bovendien kunnen onze experts je voorzien van persoonlijk advies om je te helpen het juiste lintzaagblad te kiezen. Bij Fixami krijg je niet alleen scherpe online prijzen, maar ook top service!

Categorie

  62 artikelen

  Helpende hand nodig?

  Onze specialisten staan voor je klaar

  employees

  Pagina 1 van 3

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is